Kapitel 46

Previous:

Vi fortsatte gå efter de andra som var på väg till gaten. Philippa kollade på mig. Men jag skakade bara på huvudet för att säga att jag inte ville prata om det.

Vi kom ombord och William satte sig inte med oss. Som tur var. Jag och Harry satt bredvid Louis och jag lutade mig bakåt och mot Harrys axel. Somnade genast. 


 

Vi landade klockan nio på morgonen i England-tid. Killarna åkte direkt till deras lägenhet, jag och Alex åkte till vår. Även Philippa följde med oss. Hon ville inte åka tillbaka till hennes och Williams lägenhet direkt. Vårt bagage lastade vi upp i omgångar, men väskorna fick stå innanför ytterdörren för vi var så trötta och ville bara sova. Nu var det natt för oss i USA-tid. Vi bäddade snabbt åt Philippa i soffan, då hon insisterat på att sova där för att inte störa oss. Även fast vi erbjudit att dela säng. Men vi ville alla bara sova. Jag drog ner alla persienner och vi kröp ner under täcket.

 

Det var nu lördag kväll så vi hade en och en halv dag att vila innan vi skulle tillbaka till skolan. Väskorna stod i hallen ouppackade. Vi alla var fortfarande trötta och sega. Efter två veckor i USA hade rutinerna ändrats. Men vi gick och köpte lite gott och bjöd över killarna till lägenheten. Vi alla tryckte ihop oss i vår soffa och fåtöljer. De berättade att dem hade en veckas semester innan de skulle åka runt i Storbritannien och Irland för en liten turné. Niall ville ha kvalitetstid med hans familj och vänner i Mullingar, Irland, Zayn skulle träffa sin familj i Bradford. Louis skulle åka hem till Doncaster. Liam och Harry skulle vara här i tre dagar sen åka hem till Wolverhampton och Homes Chapel, Cheshire. De ville vara här med mig och Alex men å ena sidan ville de hem. De hade inte varit hemma på ett tag nu och sen åkte vi till USA.

Jag sa åt Harry och Liam att de skulle ta vara av den här tiden till att åka hem och spendera deras lediga tid med familjen. Jag och Alex skulle ha fullt upp med att ta igen det vi missat. Det gick de inte med på. Men envis som Alex var övertalade hon dem att åka imorgon så vi kunde ha en dag till. De gav sig.

En film sattes på men koncentrationen var inte på skärmen utan vi pratade om resan, hur den hade varit så underbar, men vissa undantag.

”I just want to thank Liam, Harry, Lou, Zayn and Niall. I still can´t believe that we went to the US. But it was the best vacation in my life. And I´m sure I speak for Alex and Philippa too. We love you.” Jag log brett och fick fem leenden tillbaka.

”You are worth it Soph!” Sa Zayn och log.

”Philippa and Alex too, of course”. Inflikade Niall.

”The best thing was when I met Justin Bieber.” Jag kände hur mungiporna drog uppåt när jag tänkte på studiomötet.

”So, you´re Harrys girlfriend?” Frågade Justin och scrollade på mobilen. Vi var ensamma i rummet eftersom Scooter hade gått med dem andra.

Yes I am. Okey, I just gotta say this, I love your music, I´m a big fan”. Han tittade på mig och log.

Haha, thanks. Did you like the songs?”

”Yes, they are very, grown up songs, a bit different from Baby and One Time, but I love it!”

”That´s what I wanted, I am 18 now, not 14, so”.

“This may sound… silly. You don´t have to do it if you don´t want to, but can I take a picture with you? So I can show my friends in Sweden that I met you, they will never believe me”. Jag rodnade lite.

“Yeah sure! You´re from Sweden, cool. Your English is very good!”

“Haha, thank you”. Justin ropade på Dan att han skulle ta kort. Jag gav honom min mobil och ställde mig bredvid Justin. Han lade sin arm runt min midja och vi båda log åt Dan. Sen pussade han mig på kinden på nästa bild. Mitt hjärta slog ännu hårdare

 

Att få umgås med honom hade varit en dröm uppfylld. Väldigt surrealistiskt. Jag tog upp mobilen och kollade på bilden på mig och honom. Båda log stort och mitt leende blev större.

”I agree!” Sa Niall. Vi fortsatte prata om våra bästa minnen, men fortfarande nämnde ingen William. Ingen av oss var trötta att vi ville sova men sega var vi allt. Det tog ett litet tag innan man vande sig vid tidskillnaden. Jag och Harry bestämde oss för att åka till hans och Louis lägenhet för att får vara ensamma och bara ta det lugnt. De andra stannade kvar och Niall lovade att ringa när han skulle åka ifall jag inte kommit hem från Harry. Vi bestämde oss för att gå till lägenheten, det tog inte mer än tjugo minuter. Det var mycket folk ute i festkläder och de lät allihop så glada. Eftersom det närmade sig november var det ganska kyligt ute så jag höll om Harrys arm och försökte bli lite varmare. När vi kom in så stod hans och Louis resväska i hallen, ouppackade. Jag log och vi gick och satte oss i deras soffa.

”Do you miss your family?” Frågade jag. Han lade sin arm runt om mig.

”I do. It´s been like, a month since I saw them I think!”

”I haven´t seen my since… since the funeral.” Vi blev båda tysta. Jag tänkte tillbaka på när Alex morbror dött och vi åkte tillbaka till Sverige. Jag hade aldrig sett henne så. Jag var så glad att Liam var där.

”We have been together for, four months now.” Sa han och log.

”How can you put up with me? Haha.” Jag skrattade.

”Baby you light up my world like nobody else…” började han sjunga innan han började skratta. ”I remember when we first met. You were very, happy, and then you bumped into me. And got my milkshake all over you.”

”Oh my god that was so embarrassing. And when I saw that it was you.” jag rodnade när jag tänkte på händelsen.  

”I thought you were so cute when you were blushing and all. I think i fell for you right then.”

”I fell for you when I saw you one The X-Factor, when you sang ”The way you look tonight ” you were amazing! But I really fell for you when we were watching that scary movie. You were so sweet, and we didn´t even know each other. I have always wondered why you invited us, we could be total psychopaths. ”

”Thanks Sophie. Ehm, you spilled milkshake all over you, not a psychopath. But Louis wanted to hang out with someone new, and you know Louis.” Han flinade.

”Yeah Louis is… Louis. But it was a good decision. I wonder how it would be if we hadn´t met you. Your life would be the same as before my maybe I would be with someone else.”

”I don´t think that whoever it would have been could do this…” Han lutade sig över mig och drog mitt huvud med sin hand mot sitt ansikte.  Han kysste mig passionerat och jag tog mina händer runt hans nacke. Han styrde oss så han låg ovanpå mig i soffan. Hans händer var på mina höfter. Mina var runt hans ansikte. Det kändes så rätt att vara med Harry. Att fjärilarna fortfarande kom varenda gång jag såg Harry efter fyra månader var en underbar känsla. Jag hade fortfarande svårt att förstå hur det kunde blivit vi. En chans på miljonen. Men jag över överlycklig att det hänt.

Vi tog det ett steg längre.

 

Jag drog av mig mina kläder och hämtade en av Harrys t-shirts och tog på mig den. Sedan kröp jag ner i sängen. Han kom ut från toan och jag busvisslade och log.

”Woah, hello there sexy!”

”Hello to you, may I join you?” He said extremely politely.

”Of course may!” Han dansade sig till sängen och kröp under täcket och lade sig bredvid mig.

”You´re wearing one of my t-shirts?”

”Yeaaah.” I smiled trying to look innocent.

”You always look sexy in my shirts!” Han höjde på ögonbrynen flörtigt.

”You too.” Jag kysste honom och kröp upp på hans bröst. Han smekte mitt hår samtidigt som han sjöng tyst på ”The way you look tonight”. Jag somnade med ett leende på läpparna.

 

”Sophie..? Answer your phone!” Jag vred på mig, jag hörde min ringsignal längre bort. Harry var alltid morgontrött och tog kudden över huvudet. Jag drog av mig täcket och sprang bort till min mobil.

”Hej, ehm, hello?” jag var bara halvt vaken.

”Sophie? Haha, were you sleeping?” Niall skrattade.

”Yeah, what time is it anyway?”

”12.17. But I called because I´m leaving soon.”

”Oh, are you in your apartment?”

”Yeah, are you coming over?”

”Of course!” Jag blev alltid ledsen när killarna skulle åka hem. Men det betydde mycket för dem att få tid med deras familjer så jag var glad för deras skull.

”And, take Harry with you! I wanna say goodbye to him as well.” Jag skrattade och vi lade på.

”Harry, get up sunshine!” Han vred på sig. Jag drog av täcket och flinade.

”Okay, okay, I´m up!” Sa han och satte sig upp. Jag kastade ett par jeans och en t-shirt till honom. Själv drog jag på mig mina jeans från igår och en annan av Harrys t-shirtar. Han log när han såg vad jag hade på mig.

”You look so beautiful without makeup.”

”Yeah sure.” Han kysste mig snabbt och vi tog på oss skor för att gå över till Nialls lägenhet. De andra killarna var också där.

”Where´s Alex and Philippa?” Frågade jag.

”We already said goodbye to them, they were so tired so we let them sleep.” Louis skrattade.

”I´m going to leave with Niall.” Sa Zayn.

”I am leaving too. As much as I want to hang with you I want to see my family.” Sa Louis.

”So everyone´s leaving now except Liam and Harry?” De nickade.

”Okay. I´m going to miss you!” Sa jag. Jag gick först fram till Louis. ”Bye Lou, have fun at home!”

”Going to miss you to sis!” Han kramade mig hårt och länge. Att han kallade mig för syster var inget konstigt. Vi var som systrar till dem och dem som bröder till oss. Ja förutom Harry och Liam, såklart. Zayn stod bredvid med öppna armar.

”Bye Soph, be good in school now!” Han flinade. Jag kramade honom och insåg hur mycket jag skulle saknade dem. Tillslut blev det Nialls tur.

”Have fun in Ireland Niall!”

”Have fun in school, and when we come home we´ll have a party!” Jag kramade om honom hårt. Jag såg att Harry och Liam kramade killarna med. Jag flyttade lite på mig och lät dem säga hejdå. De fem var verkligen som bröder. De tyckte om varandra så mycket. Niall tog sin resväska och vi hängde med ner, Zayn och Louis hämtade deras resväskor och taxin väntade. Liam, Harry och jag vinkade och gick sedan upp till Harrys och Louis lägenhet.

”So, what are we doing now? And by the way, when are you leaving?” Frågade jag dem.

”In five hours. So we have time to hang out!” Sa Liam och log.

”And I´m leaving in… six hours!” Harry tog min hand.

”What are we going to do without you?” Jag flinade.

”You are going to school! And Soph, keep and eye on Tyler.” När Liam sade det försvann hans leende.

”I promise. Though I don´t think it will be necessary. You know how much Alex loves you!”

”I know. But I don´t trust him!”

”I will Liam! And if he does something, I´m gonna kick his ass!” Jag log självsäkert. Harry och Liam brast ut i skratt.

”What?” Jag tittade på dem men en ledsen min.

”Oh sorry babe. But you are as scary as a… as Niall!” Sa Harry och Liam skrattade ännu mera. Jag slog till honom lätt på axeln. Drog bort min hand och låtsades sura. Han hoppade närmare mig och kramade mig bakifrån. Liam hoppade till oss och de båda kramade mig hårt. Jag kände sedan Liams hand på sidan och han började kittla mig.

”No, no, no! Stop, hahaha.” Alla visste hut kittlig jag var. Jag skrattade högt och de skrattade åt mig.  

De släppte mig tillslut och de vek sig dubbla av skratt. Jag såg i spegeln som hängde på väggen att mitt hår var huller om buller och jag började skratta åt mig själv. Sen såg jag så sur ut. 

”Okay, okay. Now we don´t bully our dear Sophie anymore, let´s call Alex and Philippa!” Sa Liam och tog upp mobilen. Han pratade med Alex och han lät så glad när han pratade med henne.

 

Efter bara tjugo minuter stod Alex och Philippa i köket med Harry och lagade någon enkel mat. Jag och Liam satt i vardagsrummet och kollade lite halvt på tv. Jag njöt av Liams sällskap. Han var alltid så snäll och lyssnade gärna om man ville prata om något. Harry ropade att maten var klar och vi hjälptes åt att bära in tallrikar och maten till vardagsrummet.

Timmarna gick och det var dags för killarna att åka. De hade redan packat och vi följde dem ner till taxin.

”Babe, I´m gonna miss you so much this week, I promise my family will get tired of me talking about you!”Harry omfamnade mig.

”Haha. Well, you know that I will miss you too, so, so much!”

”I think it´s time that you meet my family soon Sophie.” Han tittade mig i ögonen. Det var ett stort steg.

”I would like to meet them.” Han log brett. Sen böjde han sig ner och kysste mig ordentligt.

”Go now, before I won´t let you go.” Jag log snett. Liam och Alex kramades och Harry kramade om Philippa. Liam kom fram till mig och gav en mig stor kram. De packade ner väskorna i taxin och åkte iväg. Jag var förvånad över att det var så lite fans runt omkring. Men jag tror att de förstod att killarna ville vara ifred ibland. Vi hade tagit våra saker och åkte till Milkshake City för att köpa något. Där träffade vi på några som ville ta kort med oss. Philippa fick agera kameraman men fick även vara med på bilder. Många kände igen henne från bilder när vi varit i USA. Jag var egentligen inte på humör för att ta bilder, jag var helt osminkad men ställde ändå upp med ett leende. Vi åkte tillbaka till min och Alex lägenhet och slappade resten av dagen. 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: