Kapitel 43

Previous:

På söndag kväll åkte vi till flygplatsen med våra tunga väskor. Sedan gick vi på planet som skulle ta oss till Los Angeles. Klockan var tio på kvällen och vi kom fram cirka fem på morgonen, vi åkte därför direkt till vårt hotell och lade oss i sängarna direkt. Ännu en tidsskillnad, klockan var bara två på natten här och klockan tio på morgonen i Storbritannien. Nu skulle vi sova för att sedan njuta av Los Angeles.


Vi vaknade utvilade men trötta. Jag ville slösa någon minut av tiden här, Los Angeles var min drömstad. Det var hit jag alltid velat flytta. Första dagen hade vi ledigt, eller rättare sagt, killarna hade ledigt. Vi andra var alltid lediga. Det var väldigt kaotiskt på vissa ställen, vi hade med oss Paul, deras livvakt och han följde oss var än vi gick. Men de flesta som kom fram frågade snällt om en bild och sedan gick de. Vi hade det underbart trots kaoset. Vädret var fantastiskt och solen strålade. Alla var på bra humör och allt var perfekt. Harry och jag höll handen och gick väldigt nära varandra. Det var många som kommenterade att vi passade så bra tillsammans. Alex och jag hade fått mycket uppmärksamhet på sistone, all uppmärksamhet hade kommit när Harry och Liam twittrat om oss för första gången. De flesta var positiva till vårt förhållande men som alltid fanns det någon som skulle hata. Jag förstår inte hur man kan hata en person man inte känner? Jag försökte att ignorera det och fokusera på det positiva. Vi hade shoppat mycket kläder här också, jag skulle behöva en till väska, bara till de kläder och saker jag köpt i New York och här. Men det var värt det.

 

På kvällen gick vi ner till en strand och hade picknick. Vi planerade att gå ut imorgon, men vi alla hoppades på att vi skulle få bli lämnade ifred av fans.

”I think we should have a toast, to the guys, except me of course. But thank you for this trip and for letting me and Philippa come along!” William höjde sitt glas. Vi andra gjorde likadant och log.

”And a toast for Alex and Sophie. Without them we wouldn´t know each other. So, to them!” Louis log mot mig och Alex.

”I want to thank you guys as well. I love you, all of you. You are so special and I´m so glad that I met you.”

”Now, let´s dance!” Utbrast Harry och satte på musik från högtalarna vi tagit med innan. Vi ställde oss upp och började dansa runt i sanden. Det började med att alla dansade tillsammans men slutade med att alla blev ”arga” på mig och Harry för att vi började kyssas. Vi gick mot bilen sakta och trötta. Vi sade god natt till varandra och alla gick mot sina hotellrum. Jag och Harry delade, Alex och Liam, Philippa och William och Zayn, Louis och Niall hade ett rum. Harry och jag bytte om och jag kollade igenom allt jag köpt under resan, jag ångrade inte ett enda köp. Vi lade oss i sängen och pratade.

”So, what are we doing this week?”

”Well, we have some concerts and interviews, but we have a lot of free-time.”

”Great. Because I love this city, even though I´ve never been here. But I have been dreaming of going here for my whole life”.

“I love the heat, and the beaches are great. And the girls here are beautiful.”

“The girls? You don´t like girls?” Han gjorde en förbryllad min.

“You like women, not girls. Except me of course”. Han flinade sarkastiskt.

“Ha-ha. I like all females, young or old.”

“I know. And can you believe that you are in a relationship with a girl that´s one year younger than you?”

“Well, you are a special lady”. Han kysste mig och strök handen över mitt hår.

 

Vi gick upp sent och latade oss. Killarna hade även denna dag ledig. Jag och Zayn bestämde oss för att ta en promenad men de andra valde att stanna på hotellet eller gå runt i staden.

”So, how do you like the holiday so far?”

”I love it. Thank you so much Zayn!”

”No problem. I have another surprise.” Jag tittade på honom förvånat. ”I´m dating someone.”

”And you haven´t told me?” Jag slog till honom lätt på axeln.

”Sorry. But I haven´t told anyone yet. Not even Liam.”

”I´m so glad. Who is she?”

”Her name is Perrie, from Little Mix.” Jag sken upp.

”I love her, she is so amazing!”

”Yeah. But we have only seen each other a few times.” Jag blev glad för hans skull och kramade honom hårt. Han log och vi fortsatte gå längs stranden.

 

När vi kom tillbaka till hotellet var klockan fyra. De andra hade inte gjort mycket, spelat kort och förmodligen inte rört sig ur fläcken.

”I know something we can do!” Utbrast Niall. ”We can go to Universal Studios!?” Alla blev glada. Vi bestämde genast för att åka dit. En halvtimme senare var vi på väg. Vi var väldigt entusiastiska på att få komma dit. Det var mycket folk, men det var bra, då såg man oss mindre. Men såklart kom det fram en del fans. Jag såg tjejer som smygfotade oss, riktade försiktigt mobilen mot vårt håll. Vi åkte massor av olika åkattraktioner. Vi fick träffa olika karaktärer också, vi hade riktigt roligt. Efter några timmar begav vi oss mot hotellet, alla skulle göra sig iordning och fräscha upp sig för att gå ut. Även om vi inte kunde dricka kunde vi ha roligt. Louis var den enda som kunde dricka eftersom han är 21. Vid tio skulle vi gå ut och alla var på riktigt bra humör. Vi samlades i utanför rummen, alla såg väldigt bra ut. Alla killar hade gjort sig riktigt snygga. Tjejerna med. William såg extremt bra ut. Han höll runt Philippas midja och jag försökte att inte tänka på honom. Jag har min egen pojkvän, som stod bredvid mig. Jag lade hans armar runt mig och han protesterade inte. Zayn och Liam pratade lite om vilka ställen vi skulle kunna gå till.

”Before we go, Zayn has something to say!” Alla vände blicken mot Zayn. Han tittade på mig och såg ut att tycka blandat om det jag sa. Både glad men lite arg.

”Um, yeah. You all know who Perrie from Little Mix is?” Alla nickade. ”We are… dating. We have seen each other for a few times. But I like her.” Allas munnar formades till leenden. Killarna slängde sig mot honom och kramades. Vi andra slängde oss in i gruppkramen. Sedan gick vi ut från hotellet och till något ställe killarna valt. Jag kände på mig att kvällen skulle bli lyckad. Det blev den också, vi dansade för fullt och bara levde för nuet. Harry var extremt snygg och jag ville bara kyssa honom. Något som var bra med Harry var att han älskade kyssar, han skämdes inte för att visa det. Jag dansade mycket med Louis, som tyckte om att dansa, mycket. Han hade även fått i sig alkohol som gjorde att han gillade att dansa ännu mera. Vi gick hemåt runt halv ett och fortsatte festen på hotellet. Vi satte på musik och dansade runt. Tillslut blev alla trötta och det bestämdes att vi skulle sova allihop i Liam och Alex rum, vi hämtade kuddar och tecken och lade oss på sängen och golvet. Inte vidare skönt, men mysigt. Harry drog mig intill sig och lade handen på min kind, sedan kysste han mig och jag lade armarna runtom honom. Vi småpratade och jag hörde hur en efter en somnade, det blev tystare och tystare och tillslut var jag ensam vaken. Jag lade mig närmare Harry och försökte sova på det hårda golvet.