Kapitel 10

Previous:

“I´ll be home tomorrow, for the whole weekend”. Sa han glatt.

“Okey, all of you?” Frågade jag.

“No, only I. The others will be home on Sunday only. So it´s just you and me”.

“Meet at Milkshake City?” Frågade jag och log när jag tänkte på första gången jag träffade honom.

”Okay, at 12.00 am. And you try not to run this time.” Sa han och skrattade. Jag skrattade lite tyst med honom.


Jag vaknade tidigt, klockan var bara halv sju men jag kände mig pigg och utvilad. Jag bestämde för att gå ut och springa en runda. Jag tog snabbt på mig kläder och satte på ipoden på högsta volym.  Första låten som spelades var ”What makes you beautiful” jag blev alldeles varm inombords när jag hörde Harrys röst.  Jag hade grubblat under hela kvällen hur jag skulle göra med hela situationen. Jag hade tillslut bestämt mig för att förlåta honom. Jag hade även sökt på hans ex för att se om det verkligen var hon. Han hade talat sanning. Jag sprang cirka en halvtimme innan det började hagla så jag skyndade mig hem men var ändå genomblöt när jag var hemma. Direkt sprang jag in i duschen. Jag fördrev sen tiden med att sitta vid tv:n. Alex hade lämnat en lapp ”Är iväg med Kayla och Tyra. Men kommer hem senare. Säg bara till om du ska sova hos Harry. Hoppas verkligen att det går bra! Puss, Alexi” jag log. Jag hoppades på samma sak. Jag satte på mig en svart långklänning med djup rygg, sminkade mig lätt och sen gick jag ifrån lägenheten fem över tolv, bara för att låta honom vänta. Till min lycka hade det slutat regna. När jag precis runt hörnet till Milkshake City tittade jag först om han stod där, det gjorde han. Jag tog ett djupt andetag och gick runt hörnet för att möta honom. Han log brett när han fick syn på mig. Jag log tillbaks.

”Hi Soph, you look… beautiful”. Sa han och tog mina händer i sina.

”Hi Harry. Ehm thanks, you too”. Sa jag och log. Jag märkte att han var nervös.

”Well, what do you want to do?” Frågade han.

“I don´t know… oh I have an idea. We can first go to a café and then go see a movie?”

“That’s great!” Jag märkte att han släppte sin nervositet lite. Jag kände nu hur mycket jag hade saknat honom så jag böjde mig fram och kysste honom. Han kysste tillbaka.

”Am I better than your ex?” Sa jag och låtsades bli sur. Hans ansikte stelnade.

”I´m kidding!”. Sa jag och började skratta. Han stämde in. Vi började gå till närmsta bio och valde att se” Harry Potter and the deathly hallows part 2”. Jag var ett riktigt Harry Potter- fan och blev glad när han ville se den med. Vi köpte våra biljetter och gick sedan till Bea's of Bloomsbury. Ett riktigt mysigt och gulligt café. Vi pratade om hur han hade haft det under turnén än så länge. Sen berättade jag om Kayla och Tyra. Klockan gick och plötsligt var klockan tre. Bion började inte förens halv åtta så vi bestämde oss för att gå hem till Harry. Vi satte oss i soffan och slappade.

”So, I have a suggestion…”Började Harry säga. “Do you and Alex want to come with us next week?”

“Oh Harry. Well, are you sure the others want us to go with you?” Frågade jag försiktigt.

“Of course, we talked about it yesterday. Liam is thrilled about the idea. And I don´t exactly hate the idea of you with me”. Sa han och log.

“Well then, YES!” Hans leende spred sig över hela ansiktet. Det var mitt favorit leende. Han slängde sig över mig och kysste mig. Det gick snabbt över till hångel. Vi hade aldrig varit så passionerade. Han satte sig plötsligt upp och drog av sin tröja. Sen kollade han på mig konstigt.

”What?” Sa jag och flinade.

”Your dress, it´s very long. Can you please take it of yourself?” Sa han och skrattade. Jag kollade på honom för att se om han verkligen menade det. Det verkade han göra. Jag gjorde tecken att han skulle flytta på sig så jag kunde ta av mig den. Han busvisslade. Jag tackade Gud att jag hade rakat benen och tagit snygga underkläder. Jag drog ner honom över mig och det kändes nytt och spännande. Men jag visste att jag inte var redo för att göra det, så jag tog det lugnt. Han förstod vinkeln och tog det lite lugnare. Vi satte oss upp och började skratta. Sen fick jag ett ryck och satte på jättehög musik och började dansa, i underkläder. Harry stod i soffan och asgarvade. Jag tecknade att han skulle vara med och dansa, jag kunde inte prata eftersom jag sjöng med i låten, ”top of the world” han flinade men han började dansa med mig. Efter ett tag stängde vi av musiken och la oss på golvet.

”I love you”. Viskade Harry.

“I love you too”. Svarade jag.


Kapitel 9

Previous:

Jag och Alex satt i vår lägenhet tillsammans med Kayla och Tyra, våra grannar och slappade.

”Ey Sophie, isn´t that Harry…?” Frågade Kayla och visade mig hennes dataskärm. På bilden var det Harry som kysste en tjej på en diskret plats. Jag kände hur det högg till i hjärtat.


 

Jag visste inte hur jag skulle reagera, men jag kände att det började bildas tårar i ögonen. Jag sprang till toan utan att säga något och låste. Jag hörde att de stod utanför och ville att jag skulle öppna men jag vägrade. Jag tog upp mobilen och ringde Harry. Det gick fram flera signaler innan han äntligen svarade.

”Hi babe”. Svarade han glatt.

”CAN YOU EXPLAIN WHY THERE IS A PICTURE OF YOU AND A GIRL KISSING ON THE INTERNET?” Skrek jag åt honom. Det blev tyst, vilket bekräftade allt. Tårarna strömmade nedför mina kinder.

”I can explain Soph…” Började han men jag avbröt honom.

”No, I don´t want to hear anything more from you, ever”. Skrek jag.

“But please, let me explain at least!”

“No, goodbye Harry”. Sa jag och slängde på. Jag grät helt hysteriskt nu. Alex knackade på dörren och bad mig att öppna ännu en gång. Jag gick fram till dörren och öppnade, de tre slängde sig mot mig och kramade mig. Vi satte oss i soffan och jag berättade vad ha sagt.

”Screw guys!” Sa Tyra. Hon skrattade och jag stämde in.

”I am so going to yell at Liam later, how could he let that happen…” Sa Alex med smått ironi i rösten.

“Okay girls, should we go and buy ourselves a Ben&Jerry and watch chick-flicks?” Sa Kayla och log. Alla gillade idén och jag gick in på toan för att tvätta av ansiktet som var röd-flammigt. Jag kollade på mobilen, fyra sms och två missade samtal. Jag ignorerade den och slängde den på sängen. Sen gick vi och köpte varsin glass, jag köpte min absoluta favorit, Fairly Nuts. Sen satte vi igång sex and the city serien. Jag försökte att inte tänka på Harry den kvällen, men varje gång jag såg Carrie med Mr. Big kom han upp i mina tankar. Jag ville kunna förlåta honom, men efter han hade gjort det… jag sköt tanken åt sidan och koncentrerade mig på tv:n. Jag föreslog att vi skulle gå ut istället. Jag hade för mycket tid att tänka här. De andra kollade på varandra men sen nickade de. Alla skyndade sig att ta på sig något snyggt innan vi gick ner på stan. Vi dansade flera timmar, på olika ställen ända tills allt hade stängt. Klockan var fyra när jag hamnade i min säng. Jag tog en snabb titt på mobilen, ännu flera sms från Harry. Jag såg även ett från Louis. Jag öppnade det motvilligt,”Please Soph, give him a chance. It was his ex who was kissing him. I miss you, everyone miss you. Especially Harry, xx Louis”. Tårar rann nedför mina kinder. Jag ville så gärna ha Harry hos mig. Jag lade ner mobilen på sängbordet och vände mig om och somnade direkt.

Jag vaknade av att Alex satt i min säng och pratade med någon i telefon. Hon pratade engelska. Jag satte mig upp och lyssnade på vad hon sa. Jag var fortfarande väldigt trött.

”Okey, I´ll tell her that. Put him on the speaker and I will too”. Sade hon snabbt. Jag stirrade på henne med stora ögon, jag förstod vem det var. Jag försökte smita förbi henne men hon höll mig kvar.

”Soph, are you there?” Hörde jag Harry säga försiktigt.

”I´m here…” Sa jag surt. Alex gav mig mobilen och gick ut och stängde. Hon mimade ” du kommer tacka mig senare”.

”Sophie please let me explain about the picture!” Skyndade Harry att säga. Jag bestämde mig för att låta honom förklara. Min tystnad var ett ja för honom.

”It was my ex-girlfriend who just came out of the blue. She just jumped on me. Please there´s nothing between her and me. I love you and only you Sophie”. Han lät ärlig. Jag kämpade emot tårarna.

“Harry, I love you too!” Sa jag och kände att jag inte kunde stå emot tårarna.

”Oh please don´t cry! Will you forgive me?” Sa han förhoppningsfullt.

”Of course I will stupid. I´m just crying because I miss you. So much. I miss your bed. I miss all of you. But when I saw that picture… I just…” Jag avslutade inte meningen, tårarna tog över min talförmåga.

“I miss you too! You don´t know how much I´ve been complaining this week to the guys”.

“I just know that I love you. But I’ve not completely forgiven you yet. But I want you here”.

“I´ll be home tomorrow, for the whole weekend”. Sa han glatt.

“Okey, all of you?” Frågade jag.

“No, only I. The others will be home on Sunday only. So it´s just you and me”.

“Meet at Milkshake City?” Frågade jag och log när jag tänkte på första gången jag träffade honom.

”Okay, at 12.00 am. And you try not to run this time.” Sa han och skrattade. Jag skrattade lite tyst med honom.


Kapitel 8

Previous:

Vi bestämde oss för att tälta i vardagsrummet, eller sova på luftmadrasser så alla gick och hämtade varsin madrass. Jag fick dela med Harry, såklart. Vi alla tog av oss kläderna och när jag bara hade bh och trosor busvisslade de. Då blev jag knallröd och skyndade mig under täcket. De andra bara skrattade ännu mera. Sedan sa alla god natt.

”I think you look really good, with or without clothes babe”. Viskade Harry. Jag petade till honom i sidan.

”You too, if you like the non-trained look”. Sa jag med retsam röst. Han kittlade mig och lade sig över mig och kysste mig. Jag kände en kudde helt plötsligt som smällde till mig på huvudet.

”I want to sleep!” ropade Zayn. Vi fnissade och lade oss ordentligt, Harry drog mig intill sig och smekte mitt hår. Jag somnade riktigt lycklig.


När jag vaknade hade det börjat ljusna ute. Alla killarna sov djupt. Jag ställde mig försiktigt upp och smög in i Harrys rum och snodde en skjorta att ha på mig. Sen gick jag tyst ut på balkongen. Det var alldeles stilla ute, de flesta låg säkert och sov. Efter en stund kom Harry ut på balkongen.

”I missed you in bed”. Sa han och gäspade.

“Sorry, I couldn´t sleep. And oh, I borrowed a shirt from you, if that´s okay?” Sa jag och flinade. Han satte sig bredvid mig på golvet.

”Of course, it looks better on you babe”. Sa han och blinkade med ena ögat.

”Well, I don´t know about that. But what I do know is that I have the cutest boyfriend in the world”.

“And I have the most handsome girlfriend in the world, and I just want to kiss her right now. If that’s okay with you?

“Okey then”. Sa jag och flinade. Jag tog tag om hans nacke och han höll armarna om mig och kysste mig långsamt. Långsamt och alldeles underbart. Jag låg mot hans nakna bröstkorg och han höll om mig. Jag skulle kunna sitta där för evigt.

”Ehm Soph, I have to tell you something…” Började Harry. Jag kollade ängsligt på honom.

”Okey, what?” Frågade jag.

”In a week, we have to go out on a tour around the UK”. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Båda blev tysta.

”Okay, for how long?” Frågade jag jag tyst.

”Three weeks so we will come home one week before your school starts”. Sa han tyst.

“Well, we just have to make it, three weeks we can do that? Will you come to London some time?”

“It´s not fair to you that I just leave, or Alex. But yes, we will come here once a week so that’s good, I think…”

“Yes, that’s great Harry!” Jag blev genast gladare. Jag visste att jag inte skulle tycka det var så bra senare men jag lade den tanken åt sidan. Vi gick in och de andra hade vaknat och gjort frukost, vi gjorde detsamma. Den kommande veckan umgicks jag med killarna varje dag, och dagen innan de skulle åka kom Alex tillbaks så vi gick ut och firade på kvällen. Men eftersom de var tvungna att åka tidigt så stannade vi inte ute så länge. När vi skulle skiljas åt blev det ett stort kramkalas. Jag kramade Harry extra länge och gav honom en passionerad kyss. Jag sneglade på Alex som kysste Liam. Sen kollade jag på Louis som såg vanlig ut. Undra vad han och Liam bestämt eller sagt. Jag kramade Louis extra länge också, efter Harry var han den jag kände bäst. Vi sa hejdå och jag och Alex började gå hemåt.

Nu när vi var själva kunde vi utforska London ännu mera, vi träffade massa nytt folk och hittade nya favorit ställen. Vi lärde även känna våra grannar som var två tjejer i samma ålder. De skulle också plugga till hösten, samma linje som oss till och med. Vi fyra festade mycket tillsammans. Jag messade med Harry nästan varje dag och jag saknade honom mycket. Men jag visste att det inte var långt kvar till vi skulle få träffas igen.

Jag och Alex satt i vår lägenhet tillsammans med Kayla och Tyra, våra grannar och slappade.

”Sophie, isn´t that Harry…?” Frågade Kayla och visade mig hennes dataskärm. På bilden var det Harry som kysste en tjej på en diskret plats. Jag kände hur det högg till i hjärtat.


Kapitel 7

Previous:

Jag hade dåligt samvete för att jag skulle åka tillbaka till London dagen därpå, jag ville stanna med Alex, men hon hade tvingat mig att åka. Hon sa att hon ville vara med sin familj lite. Jag förstod henne.


Innan vi åkte till flygplatsen hämtade vi Liam hos Alex. Jag kramade henne väldigt länge, jag skulle sakna henne, vi hade nästan aldrig varit ifrån varandra och när vi var det ringde vi varannan dag. Det skulle bli svårt att träffa killarna utan henne. Lägenheten skulle kännas annorlunda och stor utan henne. Jag tog ett djupt andetag och sa hejdå, Liam kysste Alex och tårarna rann på alla. Vi satte oss i bilen och pappa körde oss till flygplatsen. Jag kramade pappa hårt och sa hejdå. Stämningen var fortfarande låg under resan. Men när vi kom fram stod killarna och väntade på oss. Louis sprang fram först och lyfte upp mig. Jag skrattade, något  jag inte gjort de senaste dagarna. Sedan kramade Zayn mig och viskade att han hade saknat mig och sist av alla, Niall.

”So, anyone hungry?” Sa Niall. Åh Niall, jag hade saknat honom.

”I´m super hungry actually”. Sa jag och log.

”Me too! Let´s go to a restaurant, or is anyone up for cooking?” Sa Zayn.

“I feel like tacos, I can do it!” Sa Harry.

“MM, TACOS!” Utbrast Niall. “I can help you, but then someone has to go shopping”.

“I can do that, if someone comes with me”. Sa jag.

“I´ll go with you”. Sa Zayn. Vi bestämde det och jag och Zayn gick till närmsta mataffär och handlade det vi behövde. Jag blev väldigt glad när han hade erbjudit sig att hänga med. Jag hade inte pratat så mycket med honom. Vi pratade om allt möjligt. Han hade samma humor som mig så vi skrattade åt bådas torra skämt. När vi kom hem hade de dukat upp på bordet för en gång skull. Vi fixade ihop maten ganska snabbt och satte oss ner vid bordet. Jag tog upp mobilen och sa åt killarna att göra fula miner, sen tog jag ett kort och skickade till Alex med texten ”vi saknar dig, snygga killar btw!” . Jag skrattade åt bilden och vi började äta. Jag hade saknat att vara hemma hos dem, det var något speciellt med deras lägenhet. Efter maten satte vi på lite musik och började dansa helt galet. Louis hade helt galna danssteg, han skruvade en discokula eller något liknande. Vi slängde oss i soffan av utmattning. Jag tänkte på Alex, jag kände mig elak över att ha så roligt medan hon… jag ville inte tänka på det utan jag ursäktade mig och gick in till toan och ringde Alex.

”Hej Sophie!” Svarade hon. Jag blev genast lättad när jag hörde att hon lät gladare.

”Hur är det?” Frågade jag.

”Jodå, det är väl bra… är deppig såklart men det känns bättre iallafall. Jag vet bara inte hur jag ska bete mig, det känns fel av mig att må bra.

”Så känner jag med, det känns fel att jag släpper loss när du…”

Hon avbröt mig.

”Nej känn inte så Sophie! Jag bara känner mig inte redo att lämna mamma. Men om en vecka kommer jag, sen blir det party gånger hundra. London får se upp” Sa hon och skrattade.

”Haha, okej. Men du, detta samtalet kommer bli piss dyrt så måste lägga på nu. Men vi hörs, varje dag, älskar dig Alexi”. Sa jag.

”Haha, jag älskar dig med Proppi”. Vi båda skrattade åt våra gamla smeknamn. Sedan lade vi på.

När jag gick ut stormades jag av killarna, det blev någon slags dans runt mig och sedan kramade de mig.

”KAN. INTE. ANDAS!” Utbrast jag. Sen kom jag på att jag pratade svenska så jag började gapskratta.

Alla släppte och de kollade på mig som fem frågetecken.

”Oups, sorry. Swedish”. Sa jag och försökte se oskyldig ut. De började också skratta. Sedan gjorde Harry något tecken jag inte hann uppfatta och killarna gick in till vardagsrummet och Louis kollade på mig och blinkade med ena ögat. Zayn räckte ut tungan och blinkade. Vad menade dem? I nästa sekund gick Harry fram mot mig och tryckte mig försiktigt mot väggen. Sedan tog han sina händer på min midja och kysste mig. Han var nog världens finaste pojkvän. Men det tog slut för snabbt eftersom killarna kom upp bakom och busvisslade. Jag kände att jag blev varm om kinderna.

”Get a room will ya!” Ropade Louis. Jag släppte Harry och gick fram till Louis och började kittla honom. Han var tydligen inte kittlig, så istället började han kittla mig. Och såklart så är ju jag kittlig. Det tyckte de andra var jättekul så alla började jaga mig in i vardagsrummet, de tvingade ner mig i soffan.

”Okay, I give up!” Halv skrek jag när jag kunde andas. De slutade. Sen började Louis kittla mig under fötterna.

”LOUIS, YOU… YOU…” Jag kom inte på något att säga. De andra började skratta åt mig så de kiknade. De lade sig på golvet och vek sig dubbla. Jag började också skratta, det smittade av sig. Vi bestämde oss för att tälta i vardagsrummet, eller sova på luftmadrasser så alla gick och hämtade varsin madrass. Jag fick dela med Harry, såklart. Vi alla tog av oss kläderna och när jag bara hade bh och trosor busvisslade de. Jag blev knallröd och skyndade mig under täcket. De andra bara skrattade ännu mera. Sedan sa alla god natt.

”I think you look really good, with or without clothes babe”. Viskade Harry. Jag petade till honom i sidan.

”You too, if you like the non-trained look”. Sa jag med retsam röst. Han kittlade mig och lade sig över mig och kysste mig. Jag kände en kudde helt plötsligt som smällde till mig på huvudet.

”I want to sleep!” ropade Zayn. Vi fnissade och lade oss ordentligt, Harry drog mig intill sig och smekte mitt hår. Jag somnade riktigt lycklig.


Kapitel 6

Previous:
På fredagen messade Harry och frågade om vi ville gå ut med dem på kvällen, fira lite eftersom killarna kommit hem. Vi tackade ja och bestämde att vi skulle träffas halv nio vid Milkshake City. Men plötsligt fick Alex ett sms och hon tittade på mig och såg förskräckt ut.


”Vad är det Alex?” Frågade jag oroat.

”Min… min morbror. Han…”Hennes röst försvann och det rann tårar på hennes kinder.

”ALEX!” Nej, vad har hänt!?”Frågade jag henne med gråten i halsen.  Hon visade mig hennes mobil ”gumman, du måste komma hem. Jag är ledsen att jag inte ringer, men kom så fort du kan. Din morbror ligger på sjukhuset”. Det värkte i ögonen, jag kände att tårarna skulle komma närsomhelst men jag kämpade emot, jag måste vara stark inför Alex just nu. Hon lade sig i min öppna famn och grät. Jag visste inte hur jag skulle göra. Senare ringde jag hem till Alex, eftersom hon inte orkade. Sedan ringde jag Harry, jag förklarade situationen och sade att de inte behövde komma men han insisterade på att alla skulle komma till oss, jag förlorade kampen och han sa att de skulle komma direkt. Han överdrev inte, det ringde på dörren efter tre minuter. De rusade in mot vardagsrummet där Alex låg på soffan. Jag hade aldrig sett henne sådär. Det värkte i hjärtat. Jag visste inte hur vi skulle göra med resan, egentligen hade vi inte råd att åka hem. Men Alex skulle åka hem, och plötsligt erbjöd sig Liam att åka med. Alex drog lite på munnen men leendet kom aldrig till ögonen. Vi bestämde att dem skulle åka hem till Sverige. Jag och Harry skulle också åka med. De andra var tvungna att stanna för att åka på olika intervjuer. Stämningen var låg och ingen vågade säga något.

Dagen därpå satt vi fyra på planet hem till Sverige. Alex satt lutad mot Liam och de höll varandras händer, jag satt lutad mot Harry. Det skulle faktiskt bli roligt att komma hem, men skälet till att vi gjorde det var inte något jag ville tänka på. När vi kom hem åkte Alex och Liam hem till henne medan jag och Harry till mig. Hennes morbror hade inte överlevt och begravningen skulle vara om några dagar och vi bestämde oss för att låta Alex vara med sin familj. Jag presenterade Harry för min stora familj. Alla verkade tycka om honom, och han dem. Efter en stunds prat med mamma och pappa gick vi upp till mitt rum och låste. Han kollade på mig lite konstigt när jag gjorde det.

”Annoying siblings.”  Sa jag förklarande. Vi lade oss ner i sängen och bara myste. Jag var fortfarande dämpad av situationen. Vi låg och pratade lite. Om inget speciellt egentligen utan bara allmänt. Innan vi skulle gå och lägga oss ringde jag Liam, jag frågade hur Alex hade det. Jag ville inte störa henne, jag kunde inte stå ut med hennes sorgsna röst. Han sa att hon inte mådde bra alls. Hon hade också bestämt att stanna kvar i Sverige någon vecka. Liam lät väldigt ledsen när han sa det. Vi sa god natt och bestämde att vi skulle träffas alla fyra imorgon innan begravning. Jag lade mig hos Harry, som vanligt vände han på mig och kysste mig passionerat, det var inte som en vanlig kyss, denna var med intensivare. När vi började ta det lugnt sa jag.

”Harry, you know that I love you, so much. Even though we´ve only known each other for like a week.”

“I love you too, I know that we haven’t known each other for long, but it just said click when we met. And I´m so glad I met you Sophie”. Han log stort och jag kysste honom innan vi somnade.

Dagen för begravningen kom, jag, Harry och Liam satt vid Alex hela tiden. Både hon och jag grät floder. Jag hade känt hennes morbror väldigt väl. Han hade alltid skämtat med mig. Jag saknade honom. Vi spenderade sedan hela dagen och kvällen inne på Alex rum. Vi pratade inte speciellt mycket.  Liam och Alex låg i hennes säng medan jag och Harry låg i hennes soffa. Det var tyst i huset, för tyst. Ingen ville vara den som bröt tystnaden. Jag hade dåligt samvete för att jag skulle åka tillbaka till London dagen därpå, jag ville stanna med Alex, men hon hade tvingat mig att åka. Hon sa att hon ville vara med sin familj lite. Jag förstod henne.


Kapitel 5

Previous:

”Jag alskar dig”. Viskade han i mitt öra.

”Harry, you´ve learned some Swedish!” Sa jag och blev helt rörd.

”Yes, I did”. Sa han och skrattade.

”Jag älskar dig med Harry. Sa jag och blev allvarlig. Han vände på mig och kysste mig passionerat. Sen höll han om mig hårdare än någonsin. Jag var lycklig.


Alex perspektiv.

Jag vaknade av att Louis rörde på sig. Han var inte precis still när han sov. Han vände sig hit och dit, hela tiden. Jag kollade på klockan, 07.30. Suck, jag visste att jag inte kunde somna om. Så jag lade mig närmare Louis och bara låg och tänkte. Liam eller Louis. Jag visste inte hur jag skulle göra. Först hade Liam varit supergullig mot mig, jag hade sovit hos honom och så. Men nu Louis, han var också riktigt gullig, rolig. Vi hade myst lite igår innan vi somnade, jag log när jag tänkte på det. Jag skulle precis resa mig ur sängen innan jag kände att Louis tog tag i mig.

”Where are you going?” Sa han med knagglig röst.

”Up, I can´t sleep. And you can´t lie still”. Sa jag och log.

“Sorry”. Sa han och skrattade. “But now I´m awake so we can just lie here and talk?”

“Okey.” Jag lade mig ner och han drog mig närmare honom.

”I just have one question Alex.” Sa han. Jag blev nervös.

”Ehm, okey.” Sa jag försiktigt.

”What´s up really, you know, is it me, or is it Liam you like? Jag visste att det skulle komma. Men jag visste inte ens själv svaret på den frågan.

”Jo, fan.” Sa jag bara lågt.

”Swedish again? Sa han och skrattade.

”Sorry, forgot. And Louis, I actually don´t know the answer myself”. Sa jag och satte mig upp. “Both of you have been really nice and sweet to me. So it´s a difficult decision. And I´m terrified that I will mess everything up. I will hurt one of you”.

“I understand, I just want you to know that I like you, very much. But I also know that Liam likes you too. Much”. Jag kunde inte sitta kvar och se på Louis ledsna ansikte så jag sprang in till Harry och Sophie.

”SOPHIE!”. Väste jag högt. Hon hörde inte så jag repeterade, då vaknade hon. Jag tecknade att hon skulle komma till mig. Hon reste sig försiktigt ur sängen och tassade fram till mig. Vi började gå mot toan men då kom Louis.

”Alex, what happened? Sa han och så förskräckt ut. Jag kände att tårarna började rinna och struntade i honom, men jag hörde att Sophie viskade något till honom innan hon kom till mig.

 

Sophies perspektiv

Så fort jag kom in till toan och låst gick jag fram till Alex som satt på golvet och grät.

”Gumman vad har hänt?”. Frågade jag och satte mig bredvid henne.

”Jag… jag vet inte hur jag ska göra…” tonade hon ut.

”Göra med vad, åh menar du med Louis och Liam?”

”Ja, Louis frågade mig om det, jag visste inte vad jag skulle svara. Jag vet inte ens själv vad jag vill. Jag gillar båda två, men det känns som om jag kommer förstöra allt”. Jag kramade henne hårt.

”Nejdå…” Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. ”Men du, jag kan prata med dem om det”. Hon kollade på mig, sen log hon och torkade bort tårarna från kinderna.

”Jag älskar dig Sophie, det vet du väl?” Sa hon och log.

”Jag älskar dig med Alex”. Jag kramade henne igen. Vi fixade till oss innan vi gick ut. Harry och Louis satt i soffan och pratade. När de såg oss sprang de fram till oss.

”What happened?” Frågade Harry mig.

”Ehm, nothing, or well something”. Svarade jag, förvirrande svar. Jag drog med Louis till hans sovrum.

”Hey what, can you tell me what´s going on?” Frågade han.

“Well, Alex is just confused. About this you and Liam situation. She doesn’t know what to do”. Sa jag.

“Oh, it´s my fault. I was the one who brought it up. But I like her, very much Sophie. Can you help me?”

“Ehm, I don´t know what to do. Have you forgotten that Liam is in the picture too? I think that you two have to talk about it, and then talk to Alex, both of you.” Sa jag och log. Han log lite halvt. Jag kände mig elak på något sett. Jag tyckte inte om att se Louis ledsen. Jag kramade honom.

”Hey, let´s go out and eat something”. Sa jag och flinade. Precis efter jag sagt det kurrade hans mage, högt. Då skrattade vi ännu högre. I köket satt Harry och Alex och gjorde frukost. Jag gick fram till Harry och kramade honom, han kramade tillbaka och kysste mig på pannan. Jag var så glad att jag hade honom, men sen tänkte jag på Alex och blev genast dämpad. Vi gjorde våra mackor och gick ut på deras balkong. Det var riktigt varmt ute så vi bestämde att gå och bada senare. Alex verkade vara lite gladare och pratade glatt med Louis, som också skämtade som vanligt. Det kändes ganska tomt utan de andra tre. Jag längtade till dem skulle komma hem.  Efter frukosten gick vi ner till stranden som låg några 100 meter därifrån. Vi spenderade sen hela dagen där. Sen gick jag och Alex hem. Jag hade egentligen tänkt vara själv med Harry men jag kände att jag och Alex behövde ha en tjej-kväll utan killarna. Så vi gick och köpte varsin Ben & Jerry sen kollade vi på tjej-filmer och pratade hela natten lång. Det var skönt att bara umgås med Alex, jag hade saknat det.

De tre följande dagarna till helgen vi träffade vi inte killarna. Vi ville inte tränga oss på för mycket och sen ville vi utforska London. Vi shoppade massa kläder till skolan, och fest-klänningar. Jag köpte även ett halsband till Alex. Ett med ett S på till henne och ett A till mig. Hon var verkligen min bästa vän i hela världen. På fredagen messade Harry och frågade om vi ville gå ut med dem på kvällen, fira lite eftersom killarna kommit hem. Vi tackade ja och bestämde att vi skulle träffas halv nio vid Milkshake City. Men plötsligt fick Alex ett sms och hon tittade på mig och såg förskräckt ut.


Kapitel 4

Previous:

Louis perspektiv:

”Hey, I´m going back to Ireland tomorrow, but I´ll be home by the weekend. Sa Niall. ”Don´t know how you will make it without me, you´re going to starve”. Fortsatte han och skrattade.

”Well, then we´ll make Sophie and Alex come here and cook”. Sa Liam och flinade. Sen berättade Liam och Zayn att det också skulle åka hem tills i helgen, så det skulle bara vara jag och Harry kvar. Lite tråkigt, jag skulle sakna dem.

”Well, can we get something to eat?” Frågade Zayn. Vi alla nickade och vi gick till Subway.


Jag höll på att göra mig iordning innan Louis skulle komma förbi. Det kändes lite pirrigt att träffa honom själv. Vi hade bara varit här i några dagar, fast vi hade kommit nära killarna. Men vi hade aldrig varit själva en längre stund. Men det skulle nog aldrig kunna bli en pinsam tystnad när man är med Louis. Jag hörde att det knackade på dörren, jag skulle precis gå och öppna med jag hörde att Alex öppnade så jag fixade till håret och gick ut till hallen.

”Hello beautiful!” Sa han och kramade mig. Jag log.

”You look good Louis”. Sa jag. Vi sa hejdå till Alex och började gå ner till ett café som låg nära. Vi beställde varsin cupcake och kaffe och gick till ett bord.

”So Louis, should we find you a girl?” Sa jag och flinade.

“Well, you don´t have to help med, but I admit, I get a bit jealous of you and Harry when you like cuddle”. Jag rodnade lite. Jag hörde några tjejer prata svenska bordet bredvid så jag fick en idé. Jag sa till Louis att han skulle vänta, sen gick jag över till deras bord.

”Hej, ursäkta, men jag hörde att ni pratade svenska, tänkte att det kul att slippa prata engelska ibland”. Sa jag och log.

”Hej, haha. Jo det är det. Sa en av tjejerna.

”Känner du Louis Tomlinson?” frågade en av tjejerna och gapade.

”Ja det gör jag, det var därför jag kom hit, jag har lovat att fixa en dejt till honom, är du intresserad? Frågade jag tjejen som frågat. Hon såg ut att tappa hakan.

”JAAA!” Utbrast hon. ”Du kan ge honom mitt nummer”. Fortsatte hon och skrev ner på en servett.

”Tack, han hör av sig snart”. Sa jag och log. När jag gick tillbaka till Louis såg han ut som ett frågetecken.

”Were you talking Swedish?” Frågade han.

“Yes, it was nice to talk Swedish actually. Well, here, you got a number!” Sa jag och gav honom lappen. Han sneglade bort mot deras bord och såg lite missnöjd ut.

”What, she is beautiful Louis!? Utbrast jag.

“Well, not like you Sophie”. Sa han och log. Jag rodnade.

”You´re too kind! But please, call her at least. She is a fan, I could tell” Sa jag och flinade.

”I promise. Should we get out of here? Sa han och log.

“Yes, can´t we go to your apartment, maybe Alex and Harry will be there? Sa jag, jag saknade Harry lite.

“Of course”. Sa han och vi började gå mot deras lägenhet.

 

När vi gick in till vardagsrummet satt Harry och Alex och spelade tv-spel.

”Hallå Alex, var är alla killar? Frågade jag. Utan att tänka på att jag pratade svenska. Jag såg att Harry kollade konstigt på mig.

”De har åkt hem, men de kommer igen till helgen”. Sa hon, hon orkade nog inte heller svara på engelska. ”Can you talk English so we understand? Frågade Louis. Han log. Vi båda brast i skratt.

”Okay then, but hey Louis. Can´t you and I get something to eat, like snacks. Harry and I were planning to watch Dear John”. Frågade Alex.

“Yeah sure”. Svarade han. Alex blinkade åt mig. Hon var verkligen min bästa vän.

”I´ve missed you babe”. Sa Harry och gick fram till mig. Han lade armarna om min midja och jag om hans hals. Jag log.

”Missed you too”. But I thought that if you wanted to stay over at my place? “Sa jag och log.

“Can´t we tomorrow, I´m too lazy to go somewhere tonight. It´s alright? Sa han och log mitt favorit leende.

”Sure, I like your bed anyway”. Sa jag och vi satte oss I soffan. Alex och Louis kom tillbaka med ny-poppade popcorn. Jag satte mig bekvämt i Harrys famn. Jag hade redan sett denna filmen, den var romantisk och sorglig. Jag grät, de gjorde Alex med. Så båda höll hårt i varsin kille. Jag visste inte riktigt om jag tyckte att Alex skulle vara med Louis eller Liam, båda var underbara men… Jag hoppades bara att hon inte skulle såra någon av dem. Efter filmen var jag och Alex helt känslosamma. Även killarna var lite dämpade, men sen föreslog Louis att vi bara skulle sitta och slappa. Vilket vi gjorde med, vi pratade lite om när de var tvungna att åka iväg under sommaren. Det skulle bli svårt att vara ifrån Harry. Efter någon timmes prat blev jag helt plötsligt döds trött. De andra verkade känna som mig. Så vi gjorde oss i ordning för natten. Jag och Harry sa god natt till Louis och Alex, som nu skulle sova tillsammans i natt. Vi kröp ner och han höll hårt om mig.

”Jag alskar dig”. Viskade han i mitt öra.

”Harry, you´ve learned some Swedish!” Sa jag och blev helt rörd.

”Yes, I did”. Sa han och skrattade.

”Jag älskar dig med Harry. Sa jag och blev allvarlig. Han vände på mig och kysste mig passionerat. Sen höll han om mig hårdare än någonsin. Jag var lycklig.


Kapitel 3

Previous:

Klockan var nu halv tre och alla började bli trötta och som igår hängde vi med killarna hem. Vi alla slängde oss i soffan och pratade någon timme innan alla blev riktigt trötta. Jag och Alex sprang in på toan snabbt och tog bort sminket sen så vi sa bara god natt och jag gick som igår in med Harry och Alex med Liam. Jag skulle kunna vänja mig vi det här tänkte jag. Harry låg i sängen, han hade redan slocknat. Jag log och pussade han på pannan och kröp in under täcket.


Jag öppnade ögonen och satte mig upp. Ingen Harry bredvid mig. Jag hörde ljud utifrån vardagsrummet så jag tog på mig en tröja Harry hade lagt fram åt mig och gick ut.

”Morning sleepyhead!” Skrek Louis bakom mig och lyfte upp mig.

”NO LOUIS, DON´T!” Skrek jag och skrattade. Han släppte ner mig i soffan. De andra bara skrattade.

”What time is it?” Frågade jag Alex.

”Half past one”. Sa hon och flinade. ”We didn´t want to wake you up”.

”Haha, guess I was tired”. Sa jag och de andra skrattade.

”I´m hungry, anyone´s up for breakfast?” Sa Niall. Alla började skratta men de var också hungriga så alla gick ut till köket. Bara jag och Harry satt kvar.

”You´re looking good in my shirt”. Sa han och blinkade.

”Haha, you´re looking good too in your shirt!” Sa jag. Han gick fram till mig och kysste mig lätt och tog min hand och vi gick ut till de andra. De höll på att plocka fram till frukost, det såg ut som de skulle göra pannkakor igen. Jag hade inget emot det, jag älskade pannkakor. Jag log när jag såg Louis leka med mjölet. Jag släppte Harrys hand och sprang fram till mjölpåsen sen stoppade jag ner handen och tog upp en näve med mjöl och kastade i Louis ansikte.

”Payback´s a bitch!” Sa jag och skrattade. Alla började storgarva. De vek sig dubbla av skratt, sedan att Louis gjorde världens chockade min gjorde det inte bättre. Sen stoppade han ner handen och innan jag han reagera hade jag mjöl i ansiktet. Det var droppen, alla började kasta allt de hittade på varandra, mjöl, kakao, socker och vatten. Tillslut blev alla så trötta att vi gick ut på deras balkong och satte oss ner på golvet. Jag hade nog aldrig skrattat så mycket, hela magen värkte.

”Okay, should we go to a café and eat something?” Frågade Niall. Alla skrattade.

”YES!” Ropade jag. ”I´m hungry”. De andra instämde.

”Should we clean ourselves or…?” Frågade Liam och skrattade.

”YES WE CLEAN!” Sa Louis överdrivet. Vi alla gick och bytte om till rena kläder, jag och Alex fick låna varsin tröja och mjukisbyxor. Vi bestämde sen att alla utom jag och Louis skulle köpa hem något att äta. Vi började fixa iordning lite i köket, vi tyckte synd om städerskan. Sen satte vi oss i soffan och snackade lite.

”I´m really enjoying having you girls here”. Sa Louis, alltid lika glad.

”It´s our pleasure, I like to hang out with you! You are very funny guys”. Sa jag och log.

”I hope we can do this all summer, or year!” Sa han. ”But you, I have to ask, do you think there´s something going on between Liam and Alex?” fortsatte han. Det var en svår fråga för mig att besvara.

”I agree. Ehm, I don´t know, but I think so. But we´ll find you a girl too. Who could resist you?” Sa jag och log. Han log tillbaka. Om det inte vore för Harry skulle jag lätt kunnat falla för Louis. Så underbart snäll, världens bästa kille helt enkelt.

”Thanks Sophie. How is it between you and Harry then?” Frågade han och blinkade.

”Haha, great. But we´ve only known each other for like three days so. But I felt at the first moment that it was something. He´s wonderful”. Han nickade instämmande. Jag gav honom en kram och direkt efter kom de andra och vi dukade upp maten på bordet. Vi gick sen hem efter en stund, men jag bestämde att jag skulle träffa Louis på kvällen.

 

Louis perspektiv.

”Well lads, we have to talk lad-talk now when the girls have left!” Sa jag glatt. De andra flinade.

”Well, I can say that I like Sophie, if you noticed”. Sa Harry och flinade.

”Yeah, we have!” Sa Liam och vi alla skrattade.

”Who do you think looks the best?” Frågade Zayn. Jag tyckte Sophie var riktigt snygg, det sa jag också.

”Sophie!”. Zayn och Harry höll med mig och flinade.

”I think Alex”. Sa Liam, Niall instämde.

”Right, Liam! How are things going with Alex?” Sa jag och blinkade flörtigt.

”Ehm well, I like her. She´s really nice and funny”. Sa Liam och log. Vi alla hoppade på honom och busvisslade. Vi satte oss sedan normalt och slog på tv:n.

”By the way, I´m meeting Sophie later. So I won´t join you bowling”. Sa jag och jag såg att Harry kollade på mig konstigt. ”Take it easy Harry, she´s helping me finding a date.” fortsatte jag och skrattade. De andra började också skratta.

”It´s fine, just kidding!” Sa Harry och flinade.

”Hey, I´m going back to Ireland tomorrow, but I´ll be home by the weekend. Sa Niall. ”Don´t know how you will make it without me, you´re going to starve”. Fortsatte han och skrattade.

”Well, then we´ll make Sophie and Alex come here and cook”. Sa Liam och flinade. Sen berättade Liam och Zayn att det också skulle åka hem tills i helgen, så det skulle bara vara jag och Harry kvar. Lite tråkigt, jag skulle sakna dem.

”Well, can we get something to eat?” Frågade Zayn. Vi alla nickade och vi gick till Subway.


Kapitel 2

Previous:

Vi sa alla god natt och gav varandra en kram. Jag kramade Alex extra länge innan hon gick med Liam. Jag följde med Harry till hans rum. Jag drog av mig shortsen och hade kvar hans tröja på mig, han drog snabbt av sig sina kläder och hade bara sina boxer-kalsonger på sig. Vi kröp ner under täcket och han drog mig intill sig, det var riktigt mysigt. Jag somnade med ett leende på läpparna.


Harrys perspektiv:

Jag vaknade och kollade på Sophie, hon var söt när hon sov. Det var tur att jag hade sprungit på henne, eller hon mig. Jag flinade när jag tänkte på gårkvällen. Hon såg fridfull ut och jag ville inte väcka henne så jag lade mig ner igen och höll om henne hårdare.

”Harry! HARRY!” Hörde jag att någon väste i mitt öra. Jag öppnade ögonen och där stod Louis. Han blinkade överdrivet med ena ögat. Jag log, Louis skulle alltid skämta, men det var det jag gillade med honom. Jag kastade min kudde på honom jag la mig ner igen. Sophie rörde och vred på sig, Louis stod blixtstilla och jag med. Hon vaknade inte. Jag väste ett tyst ”GO” till Louis och han backade med ett flin. Det skulle jag få höra sen. Jag skulle precis lägga mig ner och somna om men jag såg ett par ögon tittandes på mig. Hon hade vaknat.

”Morning babe”. Sa jag och log. Hon var söt utan smink.

”Morning”. Sa hon och gäspade. ”What time is it?” frågade hon.

”Ehm, I think it´s about eleven” Sa jag och log.

”Vas happenin´?” Hörde jag Zayn ropa i dörren. Vi båda kollade på honom och började skratta. Han såg förvirrad ut, som om han missat ett skämt.

”Haha, Zayn. I LOVE that!” Sa Sophie och flinade. Jag skrattade, det gjorde jag med.

”Thanks Sophie”. I won´t bother you anymore, but Niall´s making breakfast”. Sa Zayn.

Nu var det jag som skrattade högt, Niall och hans mat. Zayn skrattade med och gick ut. Jag tittade på Sophie.

”Slept well?”. Frågade jag och log.

”Wonderful”. Sa hon och log brett. Jag sken upp. ”Your bed is so comfortable!” fortsatte hon.

”Yes, but I think it´s more comfortable when a really cozy girl lies next to me”. Sa jag. Hon rodnade, vilket jag tyckte var urgulligt. Jag smekte hennes kind.

”Harry!” Sa hon bara och log. Jag böjde mig ner och kysste henne lätt på munnen. Jag avslutade kyssen för att se hennes reaktion. Hon bara log stort och drog ner mig över henne och kysste mig igen. Vi skrattade båda och steg ur sängen för att klä på oss. Sen gick vi ut till de andra.

 

Sophies perspektiv.

Vi gick ut till de andra i köket hand i hand. Vi möttes av glada ögon. Jag såg att Alex blinkade åt mig när hon såg att vi höll hand. Själv satt hon i Louis knä. Niall hade gjort pannkakor och alla tog varsin tallrik och gick ut till vardagsrummet.

”So girls, tell us more about you!” Sa Liam glatt.

”Okay, we come from a city called Jönköping. We´re living here in a year, and we are going to study in the fall”. Sa Alex.

”Oh, nice”. Sa Niall. Vi skrattade. Vi pratade sen lite om deras liv och det bara flöt på, som om vi hade känt varandra sedan länge. De undrade om vi ville gå ut med dem på kvällen, vi sa självklart ja men att vi var tvungna att gå hem först. Vi alla bytte nummer och bestämde att höra av oss senare. Jag och Alex sprang och tog på oss, men jag behöll Harrys tröja på mig, jag ville inte gå hem i milkshake-tröjan. När jag kom ut från Harrys rum stod killarna vid ytterdörren, de alla skrattade när de såg tröjan i handen. Jag bara flinade. Det var faktiskt lite komiskt trots allt. Alex kom bara några sekunder efter mig. Vi kramade alla killar, jag Harry extra länge och gav honom en snabb puss på kinden. Sen började vi gå hem.

Vi slängde oss i soffan och började snacka.

”Så, Sophie. Jag såg att du och Harry var väldigt mysiga mot varandra.” Sa hon och busvisslade.

”Haha, som du och Liam, eller Louis?” Sa jag och försökte vända frågan.

”Nej Sophie, jag berättar sen, nu ska DU berätta!” Sa hon och flinade.

”Okej då, jo men han är en väldigt mysig kille, pojkväns-material du vet. Vi kramades lite och…”tonade jag ut.

”OCH…?” Hennes ögon blev stora. Jag skrattade.

”Han kysste mig i morse.” Sa jag och log över hela ansiktet.

”Åh Sophie! Vad glad jag blir! Jag får väl säga att jag tror jag gillar Liam, eller är intresserad mer, vi har ju bara känt dem i en dag. Han är riktigt gullig. Men Louis han, han är så super snäll och för att inte tala om snygg. Fast det är de alla!” Sa hon, jag nickade instämmande.  Vi fortsatte prata en stund innan vi båda gick och duschade. Dagen gick väldigt snabbt, klockan var åtta och vi var nästan klara och Alex ringde Liam. De var redan klara och vi bestämde att träffas utanför Milkshake City om tjugo minuter. Jag sprang in i mitt rum och tog på mig min nyinköpta röda klänning, den sträckte ner till halva låret. Sen satte jag på mig mina skor som hade 8 cm klack, vilket jag inte var så van vid. Men de var snygga. Jag gick ut till hallen och där stod Alex och tittade i spegeln. Hon var jätte snygg, med ett svart tajt fodral och blåa klackar. Vi fixade till håret innan vi gick ner. Killarna var redan där, alla var riktigt snygga. Speciellt Harry, och Louis såg också väldigt bra ut i en randig tröja och röda chinos. Vi gav alla en kram och började gå inåt. Jag gick hand i hand med Harry.

”You´re looking good tonight Soph”. Viskade han i mitt öra.

”You too”. Viskade jag tillbaka. Vi gick till ett ställe som hette Rose och det var lagom mycket folk, men klockan var bara halv nio. Louis styrde oss direkt till dansgolvet och vi började alla dansa. Det spelades ”give me everything” med Pitbull och Ne-Yo, en av mina favoriter just nu. De andra verkade också gilla den för nu släppte alla loss.

Vi dansade i flera timmar innan jag och Alex blev så trötta att vi gick ut och tog av oss klackarna.

”Zayn är verkligen populär bland tjejerna!”. Sa Alex och skrattade.

”Haha, ja! Men han är rätt så snygg”. Sa jag. Det dröjde inte länge innan Zayn kom ut till oss och drog in oss igen, vi satte på klackarna och följde med honom in med ett leende.

Klockan var nu halv tre och alla började bli trötta och som igår hängde vi med killarna hem. Vi alla slängde oss i soffan och pratade någon timme innan alla blev riktigt trötta. Jag och Alex sprang in på toan snabbt och tog bort sminket sen sa vi bara god natt och jag gick som igår in med Harry och Alex med Liam. Jag skulle kunna vänja mig vi det här tänkte jag. Harry låg i sängen, han hade redan slocknat. Jag log och pussade han på pannan och kröp in under täcket.

 


Kapitel 1

Jag kunde inte riktigt förstå att jag och Alex var på väg till London för att plugga. Att våra föräldrar bara släppte iväg oss, deras ”små” sjuttonåringar. Så nu skulle hon och jag dela lägenhet i Londons centrum.

Vi hade precis landat och var på väg mot lägenheten.

”Sophie, kolla där ska vi bo!” Utbrast Alex i taxin och pekade mot ett hus.

”Helt otroligt!” Jublade jag.  När taxin stannade utanför huset sprang vi ut entusiastiska och tog väskorna med oss. Lägenheten var perfekt, två sovrum, ett gigantiskt vardagsrum. Vi hoppade runt och skrek av glädje. Tillslut hamnade vi i soffan och var helt slut efter allt hoppande.

”Du, ska vi dra ner till det där milkshake stället som låg nära här?” Frågade Alex.

”Åh, ja vad gott. Men jag ska bara byta om, känner mig inte så fräsch efter resan”. Sa jag.

”Samma här!” Svarade hon och började gå mot hennes badrum. Vi hade till och med fått varsitt badrum, helt otroligt. Detta året skulle bli underbart.

Efter tjugo minuter var vi klara och började gå. Klockan var halv åtta och det var ganska mycket folk ute på gatorna. Jag var så glad att jag skuttade på vägen, Alex var lite bakom mig så jag vände mig mot henne och ropade att hon fick skynda sig.

”SOPHIE AKTA!” Skrek hon plötsligt. Jag hann kolla fram en sekund innan jag sprang rakt in i en kille och jag fick hans milkshake spilld över mig. Jag snubblade bakåt men han tog tag i min arm precis innan jag skulle trillat på rumpan. Jag blev knallröd i ansiktet.

”Oh, I´m sorry!” Utbrast jag förfärat. Alex stod nu bredvid mig och garvade. Det gjorde även hans fyra kompisar som stod bakom honom. När jag kollade noga på dem kände jag igen dem. ONE DIRECTION!

”It´s fine! Sa Harry, jag kände igen honom från x-factor.

”Oh my god, you´re One Direction! Utbrast Alex. Jag tittade på henne och log. Jag var tacksam över att hon var så framåt.

”Haha, yes we are” Svarade Louis som stod bakom Harry. Jag hade helt glömt bort att jag hade milkshake över hela tröjan tills jag såg att Harry stirrade på mig konstigt.

”Let me buy you another milkshake!” Sa jag till honom.

”No you don´t have to, but I feel sorry for your shirt!” Sa han och skrattade.

”Asch, I can wash it”. Sa jag och flinade.

”I´m Alexandra by the way, but call me Alex. Sa Alex och log. ”And this is Sophie”. Fortsatte hon och tittade på mig.

”Hello, do you guys want to do something with us tonight?” Frågade Louis glatt.

”Sure!” Svarade jag och Alex samtidigt.

”Great, we were planning on just watch a movie, and of course eat candy, alright?” Frågade Louis. Han hade ett riktigt sött leende.

”Perfect, but can I borrow a shirt from someone? I don´t think I like the milkshake-on-sweater-fashion”. Sa jag och flinade. Alla började skratta och Harry nickade åt mig. Vi började gå mot deras lägenhet, som inte alls låg långt bort ifrån vår. Den var väldigt stor, men eftersom det var en lägenhet till fem killar så var det väl inte så konstigt. Harry tog mig in på hans rum och drog fram en tröja och gav den till mig. Den luktade väldigt gott.

”Now you don´t have to have the milkshake-on-sweater-fashion” Sa han och skrattade. Jag stämde in i skrattet. Han vände sig om och jag drog snabbt av min fläckiga tröja och drog på mig hans.

”Finished!” Sa jag och han vände sig om. ”By the way, what movie are we going to see?” fortsatte jag.

The ring, Zayns choice”. Sa han. Jag rös. Jag kände igen titeln och jag hatade skräckfilmer. Han såg nog det på mig.

”You don´t like scary movies?” frågade han. Jag skakade på huvudet.

”You can sit with me if you want” Sa han. Jag hade haft en crush på Harry ända sedan jag sett honom i x-factor. Jag log.

”Thanks”. Sa jag och vi gick ut till de andra. Alla satt i soffan och killarna kollade på Alex med stora ögon medan hon berättade något, jag log inombords. Hon hade alltid varit en kill-magnet.

Jag och Harry satte oss bredvid dem andra i soffan och Niall satte igång filmen. Jag kände att Harry lade armen om mig och jag kröp närmare honom i mörkret. Jag sneglade åt Alex håll och såg att hon satt väldigt nära Liam, han var grymt snygg noterade jag. Jag blundade genom nästan hela filmen och hade ansiktet mot Harrys bröstkorg. Han verkade inte ha något emot det för han höll om mig hela tiden. Filmen slutade runt elva och då de satte på en annan, denna gång en komedi. Jag älskade komedier så jag vände ansiktet utåt men låg fortfarande nära Harry och hans armar var fortfarande runt mig. Filmen slutade runt ett tiden så vi stängde av tv:n och snackade lite. Niall satt med godisskålen i knät och åt konstant, Zayn åt en hel del med. Jag såg att Liam och Alex höll handen. Men det behövde inte betyda något, Alex gjorde så naturligt med killar. Jag kollade på klockan och hon var halv två. Varken jag och förmodligen inte Alex hade lust att gå hem. Och det var som om Liam kunde läsa tankar.

”Girls, if you don’t want to walk come you can sleep over”. De andra killarna så glada ut över hans fråga. Jag kollade på Alex och hon nickade.

”Oh that would be great, we can sleep on the couch”. Sa jag.

”No silly”.  Sa Harry bakom mig. ”You can sleep with me and Alex at Liam’s”. Jag såg att han blinkade åt Liam som såg väldigt glad ut.

”Okay, but we girls just have to go to the toilet, be right back” Sa Alex och tittade på mig. Killarna nickade och började fixa lite, de var väl inte de ordentligaste men det var inte vi heller så jag brydde mig inte så mycket. Vi gick snabbt in på toan och tog av sminket och pratade snabbt om killarna. Alex var tydligen lite intresserad av Liam, och jag erkände att jag var attraherad av Harry. Vi gick ut till vardagsrummet igen, där satt killarna och pratade. Vi alla sa god natt och gav varandra en kram. Jag kramade Alex extra länge innan hon gick med Liam. Jag följde med Harry till hans rum. Jag drog av mig shortsen och hade kvar hans tröja på mig, han drog snabbt av sig sina kläder och hade bara sina boxer-kalsonger på sig. Vi kröp ner under täcket och han drog mig intill sig, det var riktigt mysigt. Jag somnade med ett leende på läpparna.



Info

Tänkte bara säg att jag skriver tankar osv på svenska, även när det är i killarnas perspektiv. Men annars konversationerna på engelska. Och om inte något annat namn anges så är det skrivet i Sophies perspektiv.
Hoppas ni gillar den!