Kapitel 20

Previous:
Min mobil. Jag tog den och det lyste Harry, jag öppnade hans sms och läste ”miss you already, who am I going to snuggle with tonight?” jag log och svarade snabbt ” Miss you too. You can snuggle with Louis, I know he likes it”. Svaret kom snabbt ”Haha, Louis is not so snugglable, I guess I have to make it by myself. xx your Harry”. Aww Harry. Jag svarade “I will dream of you tonight, love you, xx Soph”. Sedan lade jag mobilen på sängbordet och vände mig om för att somna.

Hemma. Det kändes skönt men tomt att vara hemma. Men jag hade saknat Tyra och Kayla så det skulle bli roligt att träffa dem. Vi hade bokat en spa-weekend fast det inte var helg. Vi skulle åka imorgon. Det skulle bli skönt! Jag skulle då inte kunna prata med Harry eller de andra killarna eftersom vi tjejer lovat varandra att inte använda mobilen, men vi sa att Kayla fick messa med Louis någon enstaka gång. Jag skulle bli så glad om de fick ihop det, eftersom Kayla är urgullig och Louis är, ja han är Louis. Jag skrattade och gick in med min väska på mitt rum. Alex ropade att hon skulle ut och jogga så jag satte mig på balkongen men datorn i famnen och ringde Harry på skype. Klockan var bara två på dagen så deras konsert hade inte börjat.

”Hi babe!” Svarade Harry glatt. Han satt själv.

”Hi Harry, can you believe that I miss you already!?” Sa jag och flinade.

“I miss you too! So, what are you doing?”

“Not much, Alex just went out for a jog so I´m alone. It´s boring!” Sa jag och skrattade.

”Haha, well I’m here now. But wait, I have to talk to our manager quickly, but here comes Louis and Zayn”. Sa han och vinkade. Efter några sekunder kom de. Såg lika glada ut som alltid.

”HEEEEY SOPHIEE!” Ropade dem.

”HEEY GUYS! I miss you, already haha”. Utbrast jag. De log.

”You know that you are like my big brothers!?”

“YEAH, and you are our little sister. Alex too”. Sa Zayn och log.

”Where is she?” Frågade Louis.

”Out jogging. So I´m alone. It´s not fun. I´m used to have at least one person with me”.

“Well, hold on for a sec then!” Sa Zayn och de försvann från skärmen. Jag gick in på facebook och scrollade ner utan egentligen att läsa vad som stod. Men så plötslig hörde jag någon sjunga.

You´re insecure, don´t know what for…” Det var Liam som sjöng. Jag tryckte upp skype. Där satt alla killarna och Niall spelade gitarr. Jag blev helt rörd. De avslutade med att alla sa.

”You don´t know you´re beautiful”. Jag kände att jag rodnade.

“Guys, you are too kind”.

“You are Sophie!” Sa de alla samtidigt. Harry tecknade att de skulle gå så alla vinkade glatt.

”Sophie, I´m so sorry, but we have to go. When can we talk again?” Frågade Harry ledsamt.

“Oh okey. We are going on a spa-weekend so in three days. But we can make it”.

“Yeah, guess so. Have fun! I love you, so much Sophie” Sa Harry. Jag kände hur tårarna rann.

“Oh Harry, I love you too. You will rock this concert, or every concert you´ll do”. Sa jag och snyftade.

“You don´t know how much I want to be with you right now, and hold you”.

“Same here. But go now Harry”. Sa jag och svalde tårarna. Han sa motvilligt hejdå och jag stängde ner Skype och satte på Spotify, One Directions album på högsta nivå. Solen stekte på balkongen så jag satte datorn på det lilla bordet bredvid och lade mig ner i solstolen och vilade. Stängde ut världen.

”SOPHIE!” Hörde jag någon ropa och ryckte i mina axlar. Jag satte mig upp i stolen och såg att Alex stod där.

”Vad är det?”  Sa jag och sträckte på mig. Jag hade visst somnat.

”Ehm, hur länge har du sovit?” Frågade hon.

”Jag vet inte, en stund tydligen. Vadå då?”.

”Kolla på din kropp gumman!” Sa Alex hon flinade. Jag tittade genast på min mage, nej, jag hade bränt mig. Jag sprang förbi Alex och till den stora spegeln i hallen. Det var som jag fruktat, magen, armarna och ansiktet var knallröda. Benen var samma bleka färg som innan.

”ÅH NEJ! VARFÖR SKA DET HÄNDA MIG!?” Utbrast jag. Alex ställde sig bredvid mig och började skratta. Jag sprang in till toan och började smörja in med massa efter-sol och body lotion. Jag satt inte på balkongen mer den dagen. På kvällen messade Harry att jag skulle logga in på skype. Jag gjorde det genast. Harry dök upp på skärmen, han hade nog precis duschat för hans hår var inte lika fluffigt som alltid.

”Babe, what have happened to your face?” Utbrast Harry. Åh nej, jag hade glömt att jag bränt mig. Jag tog genast handen över kameran.

”Ehm, I´ve forgot that. When I was on the balcony before, I ehm, fell asleep in the sun”. Stammade jag.

“Haha, Sophie… Come on. I won´t laugh”. Sa Harry och log.

“But I look hideous. Really. You´d want to break up with me”.

“No I won´t. Please?” Jag visste att jag skulle ångra mig men jag tog bort handen från kameran.

”I told you”. Sa jag och flinade.

”Oh, ehm. Sophie, I´m in One Direction. I can´t be together with a girl how looks like that!” Sa Harry och såg allvarlig ut, men sprack upp i ett leende.

”I´going to tell you about my perfect girlfriend. She is, beautiful, funny and she is Swedish. You know I love Swedish girls, they are really hot. Wait you are her”.

“You are really sweet Harry”. Sa jag. Vi fortsatte prata i någon timme till innan jag var tvungen att sova.  Vi skulle åka klockan sex på morgonen.

Spat låg inte alls långt ifrån London så vi var där ganska snabbt. Först fick vi alla en massage, jag bad att få en mycket, mycket lätt massage, även om jag inte bränt ryggen så var axlarna och armarna väldigt känsliga.

Efter massagen gick vi alla till bubbelpoolen och bara tog det lugnt. De tre dagarna gick snabbt och vi var tillbaka i London utvilade och fräscha. På kvällen skulle vi ut.


Kapitel 19

Previous:

”Sophie, kolla på detta!” Sa Alex och höll fram sin mobil. Hon var inne på twitter. Jag läste den översta tweeten ”Harry_Styles: Okey, i can´t hide it from you. Yes i´m dating Sophie_Svensson and don´t send mean tweets to her, she´s amazing, follow her.”

“Kolla dina mentions!” Sa hon och såg förskräckt ut. Jag gick in på min twitter och kollade mentions, 200 stycken.


Jag bläddrade igenom dem, vissa var snälla och sa att det var roligt att han hittat en tjej, medan andra var riktigt elaka och sa att han var för bra för mig och att jag skulle åka tillbaks till Sverige osv. Jag såg att jag hade 100 nya följare.

”Alex.” Sa jag. Jag visste inte vad jag skulle säga mer. Jag visade henne mobilen och hon bläddrade. Hennes ansiktuttryck gick från leendes till ledsamt till argt.

”Undra om Liam har skrivit något?” Frågade jag henne.

”Vad elaka en del är Sophie! Jag fattar inte hur, jag vet att vissa kan vara så, men trodde aldrig det skulle hända dig. Jo han har skrivit, vänta kan läsa.” Sa hon.”I have a confession, something like Harry´s, i´m dating a wonderful girl. And it´s time for you to know! Follow her, Alex_Holm.” Fortsatte hon.

“Har du också massa mentions?” Frågade jag sorgsen. Hon fingrade på mobilen, det började välla tårar nedför hennes kinder.

”Alex!” Utbrast jag och tog hennes hand.

”Jag har massa nya följare, massa mentions. 80 % elaka och resten snälla. Jag fattar inte… hur man kan säga något sådant till någon man inte känner?” Snyftade hon. Jag tog mobilen och bläddrade igenom, hennes var till och med elakare än mina. Jag uppdaterade twitter och såg att Zayn, Niall och Louis hade twittrat också. Jag läste högt för Alex.

”Louis skrev:” Thanks to all the fans who came tonight! Now i´m going to see my favorite girls.” Niall skrev bara att konserten var lyckad och Zayn skrev “ Great concert, going to se my little sisters now!” Jag log när jag läste Zayns tweet, det fanns sanning i det, jag såg alla utom Harry som mina storebröder. Många hade skrivit till Zayn och frågat om han skulle åka hem eller om hans familj var där. Jag lade ifrån mig mobilen, jag ville inte veta vad folk skrev eller tyckte. Jag torkade bort Alex tårar och vi kollade återigen på tv:n. Egentligen var jag glad över att Harry skrivit det, men om feedbacken skulle vara så här, så visste jag inte vad jag tyckte. Efter någon timme kom killarna, de såg ganska trötta ut. Jag kände doften av pizza. Vi satte oss på golvet och började äta.

”Alex, have you been crying?” Frågade Liam henne.

“Ehm, no.” Sa hon tyst. Jag kände att Harry petade mig i sidan. Men jag ignorerade honom, jag tittade på Alex.

”Babe, I can see that you´re lying.” Sa Liam och tog hennes hand. De andra kollade på oss oroat.

”Okey, well yes, I cried before”. Erkände hon. “After your really cute tweet Liam I got many mentions, and all of them weren´t nice. At all.” Fortsatte hon. Harry tog tag I min arm och jag vände mig om. Han såg frågandes ut.

”Yes Harry, they´ve written to mee too. But some girls are nice, but…” Tonade jag ut.

“How can they be so mean?” Sa Louis. “It reminds me of…” Fortsatte han men avslutade inte meningen. Jag såg att Harry tittade ner i marken. Det blev tyst. Jag förstod vad han menade, när de första gången skulle sjunga What makes you beautiful live hade Harry tagit för lite luft inför hans solo så det hade blivit lite skakigt, efter det skrev massa hur dålig han var. När det visades på deras dokumentär hade jag gråtit. Jag kände hur tårarna rann. Jag slängde mig i Harrys famn och grät. Jag kände att de andra kröp fram till oss och det blev en stor gruppkram. Vi sa inte något på en lång stund. Detta var min och Alex sista kväll med på turnén innan vi skulle hem till London, en ytterligare vecka skulle killarna vara borta och det var två veckor kvar till skolan började. Vi satte oss sedan i sängen, vi fick klämma in oss, killarna tog väldigt stor plats. Vi pratade om allt möjligt, men ingen nämnde twitter. När klockan blev ett var dem tvungna att gå tillbaks till turnébussen. Jag och Harry gick in i mitt rum.

”I love you Soph. You know that.” Sa han och lade armarna runt min midja. Jag hade mina runt hans nacke.

”I love you too Harry! Never forget that.” Sa jag och han böjde sig ner för att kyssa mig. Kyssen varade alltför kort innan Louis knackade på och sa att de var tvungna att gå. Harry tog min hand och vi gick till de andra. Jag såg att Liam och Alex satt kvar i sängen och kysstes.

Jag släppte Harrys hans för att kunna krama Niall, jag skulle sakna honom, hans roliga skämt och hans positiva energi. Zayn stod på tur, han hade öppna armar och jag kramade honom hårt. Han var verkligen den storebror jag aldrig haft. Till sist, Louis. Fina söta underbara Louis. Han skulle jag sakna mest efter Harry. Jag kände hur tårarna brände i ögonen när jag kramade honom.

”I´m gonna miss you guys!” Sa jag och snyftade. Louis strök mitt hår lugnande. Han släppte mig för att kunna krama Alex. Jag ställde mig framför Harry medan Alex kramade alla. Liam kom då fram till mig och vi kramades och han viskade ” take care of my girl!” . Jag nickade och släppte honom.

”We can skype every day!” Utbrast Niall. Alla började skratta, egentligen vet jag inte varför. Men det var nog för alla var lite nedstämda.

”Of course!” Sa jag och log brett. De tog på sig skorna.

”Well, see you in a week, then it´s party!” Sa Louis och gjorde ett dans-move. Vi skrattade. Harry kysste mig en gång till och det gjorde ont i hjärtat. Zayn kramade mig igen och sen sa vi hejdå till varandra. Både jag och Alex var ganska trötta så vi sa god natt och jag gick in i mitt rum, men vi hade dörren öppen mellan våra rum. Jag drog snabbt av mig kläderna och tog bort sminket, som hade runnit under ögonen. Sedan lade jag mig ner i sängen. Då hörde jag att det vibrerade. Min mobil. Jag tog den och det lyste Harry, jag öppnade hans sms och läste ”miss you already, who am I going to snuggle with tonight?” jag log och svarade snabbt ” Miss you too. You can snuggle with Louis, I know he likes it”. Svaret kom snabbt ”Haha, Louis is not so snugglable, I guess I have to make it by myself. xx your Harry”. Aww Harry. Jag svarade “I will dream of you tonight, love you, xx Soph”. Sedan lade jag mobilen på sängbordet och vände mig om för att somna.


Kapitel 17

Previous:

”I love you guys”. Sa jag. De tittade på mig.

”We love you too Soph, you´re like our little sister!” Sa Zayn. De andra nickade instämmande.

”Well I don´t, that would be creepy!” Sa Harry och lade armen om mig.


Vi satt kvar på balkongen ganska länge, det var lite kyligt men jag hade Harrys armar runt mig, Zayn hade mina ben i hans knä, det värmde. Louis och Niall satt och såg inte ut att frysa alls. Jag kände mig verkligen glad över att jag sprang på Harry. Jag började skratta när jag tänkte på det.

”Why are you laughing?” Sa Louis och alla kollade på mig konstigt.

”I just remembered when I ran into Harry outside Milkshake City”. Sa jag, de började också skratta. När vi hade slutat skratta och satt tysta igen kom Alex och Liam ut. De höll varandra i handen. De satte sig ner.

”Hur gick det Alex?” Frågade jag henne.

”Det gick väl bra, han förlät mig. Men vi måste hitta en tjej åt Louis!” Sa hon och log. Louis reagerade när han hörde sitt namn.

”What?” Sa han.

”Nothing, Louis, our friend Kayla thought you´re really hot. Want her numer?” Sa jag och log mot Alex.

”Yeah sure! Is she hot?” Frågade han och blinkade flörtigt.

”YES!” Sa Harry. Jag vände mig om och låtsades sura.

”You´re hot too honey”. Sa han och kysste mig i pannan. Jag tog ner benen från Zayns knä och vände mig helt mot Harry för att kyssa honom. Zayn, Louis och Niall låtsades göra spy-ljud och gick in. Jag struntade i dem, jag såg i ögonvrån att Liam kysste Alex. Jag ställde mig upp och drog med mig Harry in till det rummet killarna inte satt i. De ooh-ade åt oss och jag räckte ut tungan som en tre-åring. När vi stängt dörren kysste Harry mig passionerat. Han drog av mig mitt linne och jag drog av hans tröja. Sen lade vi oss på sängen och fortsatte kyssas.

”HELLO, IT WAS REALLY COSY HERE!” Skrek Louis när han kom inspringande, sen lade han sig på sängen. Eftersom Harry låg över mig såg inte Louis mig halvnaken, men ändå kände jag hur mitt ansikte blev knallrött. Men då ställde sig Harry upp. Jag höll armarna över bröstet.

”Sophie, it´s like you´re wearing a bikini!” Sa Louis och rullade runt så han log bredvid mig. Jag lade mig på mage. Men då hörde jag någon som lät som en ninja och plötslig slängde sig alla över mig. Jag kände att Alex låg på mig. Sen knäppte hon även upp mig bh.

”ALEX WTF!” Skrek jag. Hon började skratta och sa åt alla att flytta på sig. Harry stod bredvid mig så jag tryckte mig mot hans rygg och backade in mot toan. De andra bara flinade. Jag låste snabbt och både Harry och jag började skratta.

”Can you fix my bra?” Frågade jag Harry och vände ryggen åt honom.

”No! I think that you should toss it out, for fun”. Sa Harry lekfullt. Jag flinade åt honom, men tyckte det var kul så jag drog snabbt av mig den och låste upp, kastade ut den, låste. Jag hörde att alla började skratta där ute. Vi började också skratta. Harry vände på mig och tryckte mig mot hans kropp. Jag tog armarna runt hans hals och flätade händerna i hans hår. Han hade armarna vid min svank. Vi tittade varandra djupt i ögonen och jag stängde ögonlocken och jag kände Harrys läppar tryckta mot mina.


!

Sitter och skriver kapitel eftersom det var ett tag sen! FÖRLÅT!
Men dom kommer nu dom närmsta dagarna.
Ett om en stund bara!
Kram

Kapitel 18

Previous:
Harry vände på mig och tryckte mig mot hans kropp. Jag tog armarna runt hans hals och flätade händerna i hans hår. Han hade armarna vid min svank. Vi tittade varandra djupt i ögonen och jag stängde ögonlocken och jag kände Harrys läppar tryckta mot mina.

Harrys perspektiv

Jag vaknade och var ganska utvilad, jag kollade på klockan. Oj, hon var visst tolv. Dagens konsert skulle inte börja förens halv sex. Sophie låg stilla med hennes nakna rygg uppåt. Killarna och jag hade bestämt för att stanna hos tjejerna på deras hotell. Fast jag tror att Zayn, Niall och Louis hade gått till bussen, de ville inte störa oss. Liam och Alex hade det andra rummet så jag och Sophie var helt ensamma. Jag smekte hennes rygg försiktigt och hon öppnade ögonen med ett leende.

”Hello beautiful!” Sa jag och log.

”Harry, I know i´m not cute in the morning”. Sa hon och pekade på hennes hår. Som stod lite åt alla håll.

”Well, you´re a cute troll”. Sa jag och flinade.

“Thanks Harry, thanks”. Sa hon och låtsades tjura, men jag såg att det drog i hennes mun.

”You´re my troll?”

”And you´re my really-stupid-but-cute-boyfriend!” Sa hon och jag kysste henne på pannan. Vi låg kvar en stund och bara mös. Det var det bästa med Sophie, hon gillade att bara ligga och mysa. Efter en stund tog vi på oss kläder och smög in till Liam och Alex. De låg fortfarande och sov. Jag viskade till Sophie att vi skulle börja hoppa i sängen. Precis då kom killarna in, jag viskade planen till dem. De skrattade, de hade gjort så för mig och Zayn en gång.

Vi började sjunga och Liam vred sig medan Alex låg helt stilla. Sophie lade sig på henne och kittlade henne och då vaknade hon. Liam satte sig upp och skrek:

”TIME TO GET UUUP!” Vi alla började skratta. Vi gick in till mitt och Sophies eller ja, Sophies rum för att låta dem vakna ordentligt och klä på sig. Louis beställde upp frukost och Liam och Alex kom in efter några minuter.

 

 

Konserten skulle precis börja och vi inledde med Na Na Na. När vi kom till I want så hände det något med min mikrofon, precis när mitt solo var. Jag fortsatte sjunga och le men inget hände. Som tur var så hörde jag Liam sjunga istället för mig. Jag log tacksamt mot honom. Konserten gick sen väldigt bra och micken funkade som vanligt, jag vet inte vad som hände. Jag erkände för mig själv att jag tog i lite extra eftersom Sophie satt i publiken. Såklart att man vill styla föra sin flickvän. Det var konstigt efter konserten för under den hade alla skrikit väldigt högt, och nu var det helt tyst. Vi satt backstage och väntade på att signeringen skulle börja.

 

Sophies perspektiv.

Harry var grym idag, de andra var också grymma, men Harry, han var underbar. Han var min. Bara min. Konserten var slut och som de andra gångerna ställde vi oss i den långa kön av förväntansfulla tjejer till signeringskön. Alla pratade eller skrek på grund av hur högt det var om hur bra de hade varit och hur snygga killarna var. Jag kände att någon tog mig på axeln, jag vände mig om och där stod en tjej och log.

”Excuse me, aren´t you Harry´s girlfriend?” Frågade hon och såg förväntansfull ut. Jag blev mållös, inte en enda gång hade jag tänkt på att paparazzi existerar. Harry hade aldrig nämnt det. Om han ville gå ut med att vi hade ett förhållande visste jag inte heller. Det blev tomt i mitt huvud. Jag tittade på Alex för hjälp.

”No, we are just friends with them”. Sa Alex.

”But aren´t you together with Liam?” Frågade en annan tjej.

“Like I said, we are just friends with them”. Sa Alex igen. De fyra tjejerna såg inte ut att tro oss.

”Good, because Hazza is mine!” Sa den första tjejen. Hon såg kaxig ut och ville provocera oss.

”And Liam and Louis are mine!” Sa en annan tjej. Hon såg lika kaxig ut som den andra. Jag och Alex tittade på varandra och visste inte hur vi skulle reagera.

”Okey.” Sa hon och jag samtidigt sen vände vi oss om och ignorerade dem.

”LADIES! THE BOYS ARE HERE NOW, PLEASE WELCOME HARRY, LIAM, LOUIS, ZAYN AND NIALL!” Hörde vi en vakt ropa. Alla tjejer började skrika och en del såg ut att vara nära gråten. Det var helt hysteriskt. Alla började vifta med bilden alla fått till signeringen. Kön gick relativt snabbt, de var snabba på att skriva och prata, för jag visste att de alltid var trevliga mot sina fans. När det blev vår tur så sken alla killar upp. Men då hörde jag en av tjejerna som pratat med oss i kön säga:

”Are you dating that girl Harry?” Jag tittade nervöst på honom, han såg lugn ut, vilket förvånade mig.

”No i´m not. We´re just really really good friends”. Sa han och blinkade åt mig.

”I don´t believe you”. Sa hon och såg sur ut. Harry öppnade munnen för att säga något men då puttade vakten på henne så hon fick inte en chans att säga något mer till honom om det. Jag och Alex fick våra signerade bilder och Louis sa att de skulle komma till hotellet senare. Vi sa hejdå snabbt och åkte sedan till vårt hotell. Vi satte på oss myskläder och satte på tv:n.

”Sophie, kolla på detta!” Sa Alex och höll fram sin mobil. Hon var inne på twitter. Jag läste den översta tweeten ”Harry_Styles: Okey, i can´t hide it from you. Yes i´m dating Sophie_Svensson and don´t send mean tweets to her, she´s amazing, follow her.”

“Kolla dina mentions!” Sa hon och såg förskräckt ut. Jag gick in på min twitter och kollade mentions, 200 stycken.


Kapitel 16

Previous:
Liams perspektiv

”Are they coming soon?” Niall asked. Jag flinade, han var en riktig godisgris.

”I can check if they are in the hallway, maybe they can´t find the room”. Sa jag.

“Yeah, Alex is not so good in those things”. Sa Sophie och flinade. De andra skrattade. Jag gick ut och började gå mot hissen. Precis när jag skulle vända om och gå tillbaka såg jag dem, precis när jag skulle ropa på dem kysstes de.


Liams perspektiv

Jag kände att jag började koka av ilska. Louis som ska föreställa en av mina bästa vänner och Alex som ska vara min flickvän. Jag visste inte vad jag skulle göra, egentligen ville jag gå fram och skrika åt dem, men istället vände jag mig om och gick runt på hotellet tills jag hittade en tyst korridor och jag satte mig ner på golvet. Jag kände att tårarna började rinna, jag torkade bort dem så fort som möjligt. Jag ville inte att någon skulle se mig gråta som en liten tjej. Innerst inne brydde jag mig inte, men eftersom jag nu var med i One Direction så var jag tvungen att tänka mig för ibland. Jag satte huvudet mellan knäna och lät tårarna bränna i ögonen.

”Execuse me, aren´t you Liam Payne”? Hörde jag någon fråga. Jag torkade snabbt bort tårarna och tittade upp. Det stod en liten tjej i ungefär sex-års åldern och tittade på mig med stora ögon.

”Ehm, yes I am”. Sa jag och log falskt. Jag ville allt annat än träffa fans just nu.

”Why are you crying Liam?” Frågade hon och såg ledsen ut.

”Nothing”. Sa jag och försökte dölja det. Hon såg misstrogen ut men räckte sedan fram en penna och ett papper. Jag förstod vad hon menade och tog emot det och skrev snabbt min autograf och en liten smiley bredvid.

”Thank you Liam!” Sa hon och böjde sig fram för att krama mig. Jag kramade tillbaks och hon sa hejdå och gick vidare. Jag satt kvar en stund innan jag bestämde mig för att gå tillbaka, men för varje steg ångrade jag mig mer och mer att jag gick dit. Jag ville inte se dem, inte prata med dem.

Jag ville prata med Niall. Men min mobil var kvar på rummet så jag var tvungen att hämta honom. När jag kom fram till dörren tog jag ett djupt andetag och öppnade.

”LIAM!” Utbrast alla och sprang fram mot mig. Jag stålsatte mig mot alla och tittade efter Niall.

”Liam where were you?” Frågade Alex.

“Looking for you, but then I saw you and Louis cuddle up”. Sa jag kallt till henne. Jag hatade att vara så mot en tjej men jag hade ingen som helst lust att vara trevlig just nu. Alla de andra kollade chockat på Alex och Louis, sedan började de alla prata i mun på varandra.

”What, no Liam that was just…” Jag avbröt henne.

“I don´t want to hear!” Jag såg att Louis stod bakom henne och försökte prata, alla frågade samtidigt, men jag drog med Niall ut. De andra kom ut och ropade efter oss, men jag sa att jag ville prata med honom själv så han sa åt de andra. Jag drog med honom dit jag suttit innan.

”Liam tell me!” Sa Niall.

”When I was looking for Alex and Louis I saw them kissing…” Tonade jag ut.

“How could Louis do that? I mean, Louis…” Sa Niall och såg ledsen ut. Jag kände att det började bränna i ögonen men jag tvingade tillbaks dem, jag tyckte inte om att gråta inför någon. Vi satt tysta, ingen av oss visste vad vi skulle säga.

”I think you should talk to Louis, I know Alex is your girlfriend, but you´ve known Louis the longest”. Sa Niall tillslut.

“I know, but can´t you get him? I don´t want to meet the others right now”. Sa jag.

“Okay”. Sa han och gick iväg. Jag visste inte vad jag skulle säga till honom, jag ville såklart förlåta honom, men jag visste inte hur. Efter några minuter kom Louis och satte sig bredvid mig.

”Can I explain?” Frågade han. Jag bara nickade.

”Do you remember a while ago when you, Niall and Zayn went home?” Började han. Jag nickade.

“Well, I wasn´t really sure about you two, so I was like cuddling with her and she didn´t do anything to stop me…” fortsatte han.

“And then when you got home she acted like nothing happened”.

“But that don´t explain why you kissed her tonight!” Sa jag.

“I just, I just wanted to see if she felt anything for me, but she didn´t. She loves you Liam”.

“I love her too, but I don´t know what to do now. I mean it´s not fun for you when I´m with her”.

“No don´t think so, I´ll find another girl! Promise. Or I can just take a fan!” Sa han och skrattade.

“We´ll work it out! I love you Louis!” Sa jag.

“I LOVE YOU TOO LIIIAAAAAAAAAM!” Sa Louis överdrivet, sen kramade han mig länge och hårt.

 

Sophies perspektiv

”Det kommer bli bra Alex!” Sa jag och tröstade henne. Det rann tårar oavbrutet nedför hennes kinder. Louis hade varit borta ett tag nu men Liam.

”Neeheej, allt är mitt fel, jag är så jävla duhuum! Sa hon och snyftade.

”Alex, sluta! Det kommer ordna sig, förr eller senare! Men jag tycker att ni tre ska prata eller något”.

Jag kramade om henne hårt. Niall, Harry och Zayn satt all i sängen runt Alex. De lät oss prata svenska, men såg ut som tre frågetecken mot mig hela tiden. Precis då kom Louis och Liam tillbaks. Alex tittade inte upp, jag tror hon var rädd för vad de skulle säga.

”Alex, please. Can you and I talk?” Frågade Liam. Hon tittade nu upp.  Jag torkade tårarna på hennes kinder och hon gick fram mot Liam, han kramade om henne. Jag kände att det gjorde ont i hjärtat, om hon skulle bli sårad visste jag inte vad jag skulle göra. De gick in i det andra rummet, vi hade ett dubbelrum. Harry drog med mig ut på balkongen, medan Louis satte sig vid Niall och Zayn.

När vi kommit ut stängde Harry till dörren.

”I love you Sophie!” Sa han.

”Jag älskar dig med Harry!”. Sa jag och log brett. Han tog mina händer i sina och böjde sig fram och kysste mig långsamt.

”Promise that we will always be together? Sa han tyst.

“Always!” Vi satte oss ner och bara njöt av stunden. Precis då kom de andra killarna ut. De satte sig på golvet också och bara njöt.

”I love you guys”. Sa jag. De tittade på mig.

”We love you too Soph, you´re like our little sister!” Sa Zayn. De andra nickade instämmande.

”Well I don´t because that would be creepy!” Sa Harry och lade armen om mig.


Kapitel 15

Previous:

”I think you should sleep without a shirt, it´s was really comfortable lying skin to skin”. Sa Harry och tittade på min tröja.

“You´d want that huh?” Sa jag retandes.  Han gav mig någon slags cute-poppy-look som jag inte kunde motstå. Men först gick jag och låste dörren, han flinade när han såg vad jag gjorde. Sen släckte jag och drog snabbt av mig tröjan och lade mig under täcket. Harry vände mig så vi låg ansikte mot ansikte, också så låg mina nakna bröst mot hans bröstkorg. Han kysste mig och höll om mig hårt. Jag kunde verkligen vänja mig vid det här.


Jag vaknade av att Harrys hår kittlade mig i ansiktet. Jag satte mig upp och sträckte på mig. Harry rörde på sig men vaknade inte, jag kollade på klockan och såg att det var dags att vakna, vi skulle åka till Manchester om en timme.

”Harry, wake up!” viskade jag och smekte hans rygg. Han vred på sig och stönade. Jag började kyssa honom i nacken, då vände han sig om och tittade på mig.

”Morning cutie”. Sa jag och lade mig ner intill honom.

”Morning beautiful”. Sa han.

”I´m not so beautiful, and now in the morning, I look like crap!” Sa jag och halv log.

“You are beautiful, in every time of the hour”. Sa han och smekte min kind. Jag kysste honom och gick ur sängen och tog på mig kläder, Harry gjorde likadant och vi gick ut till de andra. De var redan påklädda och satt och åt frukost. Efter precis en timme åkte vi från London. Direkt när vi kom fram åkte jag och Alex till vårt hotell och killarna till dit de skulle uppträda. När vi åkte för att träffa dem var de lite stressade, vi hann bara säga lycka till innan de var tvungna att gå upp på scenen. Vi fick stå backstage, jag rös under hela konserten. När de skulle sjunga Grenade som var min favorit låt fick jag verkligen gåshud över hela kroppen, speciellt när Louis sjöng. Jag hade alltid gillat hans röst, den är annorlunda på något sätt. Fast jag tyckte Harry sjöng bäst. Efter konserten skulle de ha signering, vi hade tråkigt backstage så vi ställde oss i kön till signeringen, alla fick varsin bild som de skulle signera. När det blev vår tur bestämde vi oss för att spela galna fans, eftersom vi inte hade gått ut med att vi dejtade Liam och Harry.

”OH MY GOD! I LOVE YOU HARRY!” Skrek jag till Harry. Han blev mållös. Sen började alla killarna skratta.

”I LOVE YOU LIAM!” Skrek Alex till honom.

”We love you too girls!” Ropade Louis högt. Jag hörde massa tjejer som åh: ade. Alla killarna signerade våra bilder och när vi fick tillbaks dem stod det lite extra än deras autografer. Vi följde strömmen av tjejer som grät och skrek av lycka. Vi gjorde likadant och skrek som idioter. Vi smög tillbaka backstage så att ingen skulle se oss. Vi fick vänta ett tag på killarna men tillslut kom de, alla såg trötta ut men som vanligt var de väldigt energiska.

”Did you like the concert?” Frågade Niall och log.

“Loved it!” Utbrast både jag och Alex, de log brett alla fem.

”And you know, I´ve got a signed picture!” Skrek jag överdrivet. Alla började gapskratta. Vi åkte sen till vårt hotell och slappade. De var ganska trötta så vi satte på en film. Nästa dag gjorde vi samma sak, och dagen därpå. Sen efter tredje konserten åkte vi till hotellet jag och Alex stannade på, ännu en filmkväll. Alla blev jättesugna på godis men ingen orkade gå och köpa, tillslut tvingade vi Louis och Alex att gå. De gav med sig och gick.

 

Alex perspektiv:

Vi började gå till närmsta affär och köpte all sorts godis och annat. Louis var inte på sitt vanliga och spralliga humör.

”Is something wrong Louis?” Frågade jag honom i hissen på väg upp. Han tittade ner i marken.

”Maybe, I don´t know how I should say this…”Började han säga lågt. När hissen stannade drog jag ner honom på golvet en bit bort från hissen.

”Tell me Louis” Sa jag.

”Okay, this isn´t easy for me… I think I´m in love with you”. Jag blev chockad.

“What!?”

“I told you it wasn´t easy. When I watch you and Liam kissing, it hurts”. Jag kände hur det spände I ögonen, jag hatade att se honom så här.

”Louis, I don´t know what…” Jag kunde inte avsluta meningen.

”I don´t even know why I ´m telling you this, but in the beginning I thought there was something going on between us, but when Liam came back you just… acted like nothing happened”.

“It´s all my fault, I´m just so stupid!” Nu kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, de rann ner för mina kinder. ”Louis, I love you, but not like that”. Han såg ut att vilja säga något men verkade inte hitta orden. Vi satt där, ingen sa något. Han tog min hand i sin. Jag lät honom.

 

Liams perspektiv

”Are they coming soon?” Frågade Niall. Jag flinade, han var en riktig godisgris.

”I can check if they are in the hallway, maybe they can´t find the room”. Sa jag.

“Yeah, Alex is not so good in those things”. Sa Sophie och flinade. De andra skrattade. Jag gick ut och började gå mot hissen. Precis när jag skulle vända om och gå tillbaka såg jag dem, precis när jag skulle ropa på dem kysstes de.


Kapitel 14

Previous:
Louis perspektiv:

Hon drog in mig i Harrys rum. De andra gick till köket.

”What is it?” Frågade jag när vi kommit in. Hon satte sig på sängen.

”Louis, answer me honestly now. Are you in love with Alex?” Frågade hon och såg allvarlig ut.


”Not in love, but I like her a bit”. Sa Louis.

“Louis, can´t we find you an available girl?” Frågade jag honom och log.

“Maybe, it´s hard to just let it go. But I trust you”. Sa han. Jag gick fram och kramade honom, han var som en storebror för mig. Så härlig, rolig och ganska snygg för den delen också. Vi gick ut till de andra och började äta. Till min förvåning var det riktigt gott. Vi skrattade och hade det riktigt mysigt. Sen plockade vi undan allt och gick till vardagsrummet och Niall satte på ”The last Song”. Jag och Alex hade fått välja film denna gång. Fast efteråt skulle vi se någon skräckis, som jag tyckte mindre om. Jag och Alex satt och nästan dreglade under filmen, Liam Hemsworth var så sjukt snygg. Då blev killarna lite ”tjuriga” så vi sa hur snygga de var, då blev de genast glada. Jag satt i Harrys famn, hans hand var på mitt lår. Det kändes pirrigt, men jag gillade det. Liam satt och höll runt Alex, som såg riktigt glad ut. När filmen slutade storbölade jag. Det gjorde jag varje gång jag såg den. Alex var bara lite tårögd. Så alla killarna tyckte det var en bra idé att bilda en kram hög eller något på mig.

”KVÄVS!” Ropade jag. De slutade, det gjorde de alltid när jag sa något på svenska. Bara för det började jag och Alex prata svenska. Killarna tyckte inte alls det var roligt.

”KÖTTBULLE!” Utbrast Harry och alla började skratta. Sedan blev det dags för film nummer två, en actionfilm var det till min förvåning. Abduction hette den, som Taylor Lautner var med i. Hunk nummer 1!

”Harry, I think you are handsome! But he, sorry but he is so freaking HOT!” Sa jag. Alex nickade instämmande, men viskade något till Liam, något bra eftersom hans leende spred sig över hela ansiktet.

“Maybe Zayn will sit with you?” Sa han och låtsades bli sur. Zayn öppnade sina armar, bara för att reta Harry slängde jag mig i Zayns armar. Han luktade riktigt gott lade jag märke till. Han var en sådan kille jag lätt föll för. Jag satt kvar där en stund medan Harry ”surade”.  Fast jag saknade sen honom så jag gick och satte mig i hans knä, tog mina armar runt hans nacke och kysste honom. De andra busvisslade, jag visste att Louis började. Harry tog sina armar runt mig. Sen vände jag mig om och kollade på filmen.

”Taylor is hot, but is he my boyfriend? No. My boyfriend is on the other hand really hot, and wonderful, good kisser and can sing. Taylor can´t sing, and I´m weak for guys who can sing”. Viskade jag till Harry.

“I´m pretty hot and can sing pretty well!” Sa Harry och log.

“REALLY HOT, I would  say! And you sing really well! I always thought you were the best singer, schh!”  Jag såg att han log stort. Han kysste mig på huvudet och kramade mig. Sen nynnade han riktigt tyst.

That´s what makes you beautiful...” Min favoritlåt av dem. Jag älskade Harry. Jag visste att många skulle tycka det var bara en crush eftersom det gått så snabbt. Men jag kände att det inte var det. Jag hoppades att det skulle hålla riktigt länge. Klockan var nu runt ett, men ingen var speciellt trött. Vi bestämde oss för att köra twister. Jag var en mästare på det. Men det sa jag inte. Liam började snurra, Niall fick börja. Han förlorade också först, vidare vig var han inte. Alex blev näst att åka ut, till sist var det jag och Zayn kvar. Jag visste att jag kunde trilla närsomhelst, men jag försökte hålla ett pokerface. Det lyckades, för plötsligt trillade Zayn ihop, över mig på något vis så jag blev mosad. De andra började skratta och nästan kissa på sig såg det ut som. Zayn och jag började också skratta när vi insåg hur konstigt vi egentligen låg. Louis föreslog att vi skulle köra singstar, jag totalvägrade eftersom jag verkligen inte kunde sjunga. Alex kunde däremot sjunga, hon spelade flera vändor mot killarna, som försökte få mig att sjunga. Men jag gav inte med mig. Klockan tre hade energin hos killarna försvunnit. De satt i soffan medan jag och Alex fixade oss inför natten. När vi kom ut såg de halv-döda ut, Niall såg ut att somnat. Vi ville inte väcka dem, de var så söta. Men precis när skulle knacka på Harrys axel hoppade de alla upp och skrek:

”KIDDING!” Både jag och Alex skrek till. De skrattade till men såg ändå trötta ut. Vi gav alla en kram, Alex gick hand i hand med Liam in till honom och Harry lade sin arm runt min midja och styrde mig mot hans rum.

”I think you should sleep without a shirt, it´s was really comfortable lying skin to skin”. Sa Harry och tittade på min tröja.

“You´d want that huh?” Sa jag retandes.  Han gav mig någon slags cute-puppy-look som jag inte kunde motstå. Men först gick jag och låste dörren, han flinade när han såg vad jag gjorde. Sen släckte jag och drog snabbt av mig tröjan och lade mig under täcket. Harry vände mig så vi låg ansikte mot ansikte, också så låg mina nakna bröst mot hans bröstkorg. Han kysste mig och höll om mig hårt. Jag kunde verkligen vänja mig vid det här.


Kapitel 13

Previous:
Harrys perspektiv:

Jag och Sophie gick in till hennes rum, jag slängde av mig kläderna medan hon gick in på toan ett tag. Jag ville somna direkt men jag väntade på henne. Hon kom tillbaka i endast ett par trosor.

”Oh my god, I´d forgot that you were here”. Sa hon och höll om sina bröst.

“Don´t be embarrassed. It´s sexy. Come here!” Sa jag flörtigt. Hon såg tvekande ut men hon gick fram till sängen. Hon lade sig över mig och kysste mig. Sedan lade hon sig i min famn, tillslut tog sömnen över.


Sophies perspektiv

Jag vaknade ganska tidigt, jag sneglade mot klockan, 5.30. Suck. Harry höll fortfarande om mig, han var så söt när han sov. Jag bestämde mig för att försöka sova.

Jag kollade på klockan, 5.37. Okej, ingen idé att försöka. Jag visste inte vad jag skulle göra. Så jag sträckte mig försiktigt efter mitt headset och min mobil. Jag satte på lagom hög volym och blundade.

”Soph!” Hörde jag Harry säga.

”What?” Sa jag.

”You have your headset around your neck”. Sa han och tog på min hals. Jag kände på halsen, det satt väldigt tajt. Jag fick lite snabbt panik, jag hatade att ha grejer runt min hals. Inte ens polo-tröjor kunde jag ha. Jag försökte trassla bort det, Harry fick hjälpa mig. Vi fick bort det ganska snabbt och jag lade mobilen på sängbordet, klockan var bara halv elva. Eller bara, men jag var fortfarande trött.

”Can´t we just lie here for a moment?” Frågade jag.

“Sure, I´m a bit tired too”. Sa Harry. Jag kom på att jag inte hade någon tröja och blev generad.

”What is it?” Frågade Harry som förmodligen sett mina brinnande kinder.

”I don´t have a shirt on me…”

“It´s like I said, sexy”.

“I don´t know about that, but no one will see me so. Except you”.

“You´re cute, you know that?” Sa han och log.

“You´re cute. By the way, when will the boys be back?” Frågade jag.

“In two hours, but now, let´s not talk”. Sa han och kysste mig.

 

”HARRY, SOPHIE!?” Hörde jag någon ropa. Vi hade visst somnat, Harry låg med hans ena arm runt mig. Jag kollade på klockan, kvart i ett. KILLARNA!

”WHERE ARE YOU?” Hörde jag någon ropa igen. Jag kände nu igen vem det var, Louis. Alltså hade Alex släppt in dem. Jag tänkte om de kom in och vi såg ut att sova skulle de låta oss vara. Så jag vände mig inåt, för jag visste att mitt pokerface var sämst.  Harry verkade inte vakna iallafall för hans andetag var jämna och tunga.

”RISE AND SHINE PEOPLE!!!” Skrek Louis och drog av oss täcket. Jag fick panik, eftersom jag bara hade trosor på mig och Harry kalsonger. Han vaknade och såg förvirrad ut. In kom resten av killarna och Alex. Jag blev tomatröd i ansiktet och gömde mig bakom Harry. Då började alla skratta, tillslut drog Alex med dem ut och stängde. Jag log tacksamt till henne.

”OH MY GOD HARRY, that was really embarrassing!” Utbrast jag. Han flinade.

”Well, yeah. I will hear about that later”. Sa han lugnt.

“How can you be so calm, I just flashed my boobs in front of everybody?”

“Okay, it was embarrassing, but still sexy”. Sa han och blinkade med ena ögat.

”No jokes, and never mention this again!” Sa jag och sprang fram till min garderob och drog på mig ett par mjukisbyxor och en stor t-shirt. Harry tog på sig sina jeans men ingen tröja. Jag gick fram och kysste honom snabbt innan jag tog ett djupt andetag innan vi gick ut till de andra.

”Here comes the happy couple, did you had a rough night?” Sa Louis och flinade när vi kom ut till vardagsrummet.

”Haha”! Sa jag sarkastiskt.  De andra började skratta.

”So, you´re just jealous because my girlfriend is hot!” Sa Harry och drog mig intill sig.

”Mine too”. Sa Liam och tog Alex hand. Hon log stort mot honom och kysste han. Jag sneglade åt Louis håll, det var något med hans ansiktsuttryck som inte stämde. Jag skulle prata med honom senare. Vi bestämde oss för en traditionell hemmakväll så killarna stack iväg och handlade godis och annat till kvällen medan jag och Alex stannade här och gjorde oss iordning. Vi tog tydligen så lång tid på oss.

 

Louis perspektiv

Vi sa hejdå till tjejerna och gick till närmsta affär. Vi bestämde oss för att göra en snabb kycklingsallad. Jag och Harry letade efter maten medan de andra tyckte det viktigaste var godiset.

”So Harry, did you had a nice night?” Frågade jag honom och blinkade med ena ögat.

”Haha, it was good, but we didn´t do that. I can admit that I want to, but I don´t want to pressure her”. Sa han.

“Cozy being almost naked?” Frågade jag.

”Oh yeah. She´s gorgeous!” Sa han. Jag nickade instämmande. Fast jag tyckte mer om Alex, men jag visste att Liam och hon hade något. När vi pratat om det sist han och jag så hade jag sagt att det var lugnt. Men det var något med henne. Jag kom och tänka på tjejen Sophie fixat numret åt mig. Vi hade i för sig pratat ganska länge, jag skulle kanske ringa henne igen? Men inte ikväll, nu var det mysdags med killarna och ja tjejerna. När vi var klara fixade vi till snabbt i vår stökiga lägenhet. Halv sex kom de, båda såg riktigt snygga ut. Liam och Harry kunde skatta sig lyckliga. Jag sprang fram till Sophie och lyfte upp henne och viskade.

”Good, you have clothes on!” Hon gav mig en mördarblick men sprack upp i ett leende. Jag såg henne lite som en syster, en väldigt snygg syster. Hon drog in mig i Harrys rum. De andra gick till köket.

”What is it?” Frågade jag när vi kommit in. Hon satte sig på sängen.

”Louis, answer me honestly now. Are you in love with Alex?” Frågade hon och såg allvarlig ut.

Kapitel 12

Previous:

.."I know it´s early but I´m tired. Can´t we go to bed?” Frågade jag.“I´m tired too, let´s go”. Sa han och vi stängde av tv:n och fixade innan vi gick och lade oss I hans säng.

”You know it´s you and me now”. Viskade han. Jag kysste honom som svar och kröp närmre honom.


“Sophie?” hörde jag Harry viska. Jag orkade inte öppna ögon utan drog täcket över huvudet och stönade. Jag hörde att han skrattade.

”Can´t we do something? I´m bored”. Sa han.

“I´m tired…”mumlade jag.

”Well I´m not, do you know that you´re sleep talking!? Jag drog av mig täckte och satte mig upp rakt. Stirrade på honom med stora ögon. Han flinade.

”What was I saying?”

”Ehm, most mumbling but you mentioned my name. A lot!” Sa han och flinade. Jag kände att kinderna hettade till.

 

Harrys perspektiv.

Hennes kinder blev lite smått röda. Jag bara log och smekte hennes kind.

”Oh no don´t be embarrassed. It was cute, you actually said you loved me”. Hon sprack upp I ett leende.

“Oh, that’s true. But I didn´t say anything else...?”

“No, like I said, you mumbled”. Sa jag och kramade henne.

“I wanna go out tonight, are you up for that?” Sa hon busigt.

“Of course, let´s call Alex and your neighbors too”. Svarade jag glatt. Vi bestämde det och Sophie sa att hon skulle duscha.

”Can I join you?” Frågade jag flörtigt.

”Oh, dream on Styles”. Sa hon och skickade en slängkyss. Jag lade mig ner lite besviken faktiskt. Jag blev genast rastlös och saknade killarna. Det var aldrig tyst i huset annars. Jag fick en idé, jag gick till vardagsrummet och kopplade in min iphone till högtalarna och dunkade hög musik. Jag började dansa för mig själv. Såg säkert jätte roligt ut, men jag brydde inte mig överhuvudtaget. I refrängen till ”Danza kuduro” kom Sophie ut i bara underkläder. Hon började också dansa, väldigt bra. Hon hade aldrig sagt att hon kunde dansa, bra. Vi slängde oss i soffan och satte på en film, jag fick välja. Alltså blev det en skräckfilm, the orphanage. Jag visste mycket väl att hon inte gillade det, därför valde jag det. Men hon gick med på att se den, men kröp ihop i min famn. Det var det jag ville. Jag märkte i mitten av filmen att hon hade somnat, jag smekte hennes hår. Jag fick lite smått ångest över händelsen med Felicity. Jag sköt bort tanken snabbt och fokuserade på filmen. Efteråt tog vi på oss kläder och gick hem till henne så hon kunde göra iordning sig. Medan hon valde kläder, som verkade ta för evigt, började jag laga mat, även om min mat var väldigt enkel så fick det duga. Hon kom ut i en uppknäppt skjorta och hotpants. Jäklar vad snygg hon var!

”If are you going out in that outfit you´ll get a lot of numbers!” Sa jag och flinade.

“Haha. I don´t want to risk spilling something on the dress”. Sa hon och log.

“You say so, well you look amazing in that”.

“Thanks, let´s eat. I´m starving”. Vi satte oss ner och började äta. Tydligen skulle vi möta Alex och de andra på klubben vid halv tio. Klockan var bara fyra. Efter maten gick vi ut och gick en sväng, tyvärr bytte hon om till jeans shorts och knäppte skjortan. Vi gick genom en ganska folktom park och jag fick en idé, igen. Jag drog ner henne på gräset.

”What are you doing Harry!?” Sa hon och skrattade.

“Actually, I just want to kiss you”. Sa jag och flinade.

“And you couldn´t do that standing up?”

“No!” Sa jag och flinade innan jag kysste henne. Hon tog sina armar runt mig och jag tog samtidigt henne närmare mig.

”Excuse me, this is a public park!” Hörde jag en arg tant säga.  Jag släppte Sophie och vi båda kollade upp.

”Oh sorry…”började Sophie säga och hennes kinder blev röda.

”You should be”. Sa tanten surt och gick iväg innan jag hann försvara oss. Vi båda började skratta och ställde oss upp och gick hem till Sophie. Vi satte igång lite musik och satt och pratade i vardagsrummet. Klockan gick och den blev åtta. Då sprang Sophie runt och fixade iordning sig. Jag fattar inte hur tjejer kan ta så lång tid på sig att göra iordning sig. Det tar max en halvtimme, inklusive att duscha. Vilket påminde mig om att jag skulle duscha. Jag kikade in i hennes sovrum där hon satt och sminkade sig.

”Want to join me in the shower?” Frågade jag henne.

“Haha, are you still dreaming Harry? And can´t you see I´m busy?” Sa hon och flinade.

“Your loss”. Sa jag och gick in i duschen. När jag var klar tog jag på mig kläderna Sophie valt ut innan, jeans och en skjorta. Jag fixade till håret och gick in och lade mig på Sophies säng. Hon höll fortfarande på med sminket.

”How can you girls take so much time getting ready?” Frågade jag.

“Cause we want to look good?” Svarade hon frågande.

“I look good and take like twenty minutes to get ready”.

“Well honey, you´re a guy. We have makeup, and hair to do. And by the way, please don´t watch me put makeup on, it gets me nervous”.

“I think you´re beautiful without makeup”. Sa jag.

“You´re cute, but I look terrible without it”. Sa hon och såg missnöjd ut.

”No you don´t. At all. You are really beautiful”.

“Thanks Harry. But I´m actually done with the makeup. Now it´s time for the hair. Straight or curly?”

“Haha. Curly. So we can match!” Hon skrattade och gick för att hämta något. Hon kom tillbaks med något och började locka håret. Hon såg så söt ut när hon var så koncentrerad. Hon bad mig blunda efter ett tag. Jag lade mig med ansiktet ner mot madrassen.

”Okay, you can look”. Hörde jag henne säga. Jag satte mig upp och hon stod i dörröppningen. Hon var grymt snygg, med en lila klänning som satt väldigt tajt och hon hade vågigt hår.

”You look, ehm… beautiful. Gorgeous!” Jag blev mållös.

“Thank you Harry, you´re not so bad yourself”. Sa hon och log. Jag gick fram och kysste henne. Jag tog sen hennes hand och vi gick till klubben. Utanför var det mycket folk men jag kände igen Alex. Hon stod med två tjejer som var skit snygga. Sophie släppte min hand och sprang fram till dem. Jag lät dem prata ifred någon minut. De kollade på mig och fnissade som fyra småtjejer. Jag kände mig ganska bra i den stunden, jag bestämde mig då för att gå fram.

”Hi, I´m Harry”. Sa jag.

”Kayla”. Sa en av tjejerna och räckte fram sin hand.

”I´m Tyra”. Sa den andra. Jag kramade sen Alex och vi gick in. Det var ganska fullproppat men vi gick direkt ut på dansgolvet. Alla tjejerna var grymma på att dansa, jag dansade med alla men mest med Sophie. Jag var riktigt glad att jag träffat henne. När vi skulle gå hem hade både Tyra och Kayla hittat någon kille. Så det var bara jag, Alex och Sophie som gick hem.  Jag och Sophie gick in till hennes rum, jag slängde av mig kläderna medan hon gick in på toan ett tag. Jag ville somna direkt men jag väntade på henne. Hon kom tillbaka i endast ett par trosor.

”Oh my god, I´d forgot that you were here”. Sa hon och höll om sina bröst.

“Don´t be embarrassed. It´s sexy. Come here!” Sa jag flörtigt. Hon såg tvekande ut men hon gick fram till sängen. Hon lade sig över mig och kysste mig. Sedan lade hon sig i min famn, tillslut tog sömnen över.


Kapitel 11

Previous:

Efter ett tag stängde vi av musiken och la oss på golvet.

”I love you”. Viskade Harry.

“I love you too”. Svarade jag.


Vi klädde på oss och började gå mot bion. Det hade blivit ganska kyligt ute, Harry märkte att jag frös och gav mig hans kavaj. Den luktade underbart. Vi ställde oss i kön och köpte godis och läsk, sen gick vi in i biosalongen. Vi var lite tidiga så den var nästan tom. Vi satte oss och småpratade lite om hur nästa vecka skulle bli. Jag saknade verkligen alla killar, Louis och hans galna humor. Niall och hans tjat om mat hela tiden. Liam som alltid var så gullig och snäll, jag visste också att Alex saknade honom mycket. Till sist Zayn, han var alltid så positiv och sprallig. Det började komma in mer och mer folk och filmen kom till sin början. När man först fick se Voldemort vid Dumbledores grav rös jag över hela kroppen. Jag hade väntat i ett halvår på den sista delen. Harry verkade inte vara lika insatt som jag var, men han verkade tycka om den. Jag kom plötsligt på att Harry hette Harry. Som i Harry Potter såklart, jag råkade skratta lite väl högt och fick ett par irriterande blickar mot mig. Harry kollade på mig konstigt och då fnissade jag till. Han räckte mig sin hand och jag flyttade mig så nära honom som möjligt. Slutet kom och tårarna rann sakta ner för mina kinder. Jag torkade snabbt bort dem med baksidan av handen så ingen skulle se. När det tändes började folk ta sina grejer och gick ut snabbt, vi satt kvar lite och väntade på att det skulle bli lite mindre folk vid utgångarna.

”Were you crying?” Frågade Harry och flinade.

”What, ehm, no” Ljög jag. Men jag visste själv att jag var en usel lögnare.

”Yes you were, just admit it”.

“Okay, I cried. But it´s sad. It will never be another Harry Potter movie. Ever”. Jag kände att tårarna började samlas i ögonen men jag tvingade tillbaks dem.

”It´s just a few movies. But you know that you still have one Harry. Isn´t that enough?” Sa han och log.

“It´s not just a few movies, it´s something more, indescribable. Yes I still have my Harry. And do you want to know a secret?”

“Okay, nerd”. Sa han och flinade.

”My Harry is more handsome, beautiful and wonderful than Harry James Potter ever will be”. Sa jag och slog armarna om honom. Han himlade med ögonen men sen flinade han och kysste mig snabbt innan vi gick hem till honom igen. När vi kom hem tog jag av mig min klänning och snodde ett par mjukisbyxor och t-shirt av Harry, jag slängde iväg ett sms till Alex att jag skulle stanna hos Harry i natt. Jag gick ut till vardagsrummet till Harry som satt i soffan och spelade tv-spel.

”Do you know I am the best at that game!?” Sa jag och satte mig bredvid honom.

”Not better than me”. Sa han utan att kolla bort från tv-skärmen.

”Oh you bet I am”. Sa jag och hämtade en kontroll. Jag hade spelat mycket tv-spel med mina syskon. Just nu spelade han Mario kart. Vilket var det jag var bäst på. Han satte igång en battle. Efter fyra omgångar av vinnande från min sida stönade Harry.

”Sophie, you can´t cheat!”

”I can´t help that you´re a bad loser. Just admit it, I´m the best”. Sa jag och flinade.

“No, you are just a big cheater”.

“I DON`T CHEAT!”

“YES YOU DO!” Han släppte kontrollen och började kittla mig I sidan. Vilket fick mig att tappa kontrollen.  Jag började skratta hejdlöst och skrek att han skulle sluta. Tillslut slutade han och gav mig världens flin.

”Vet du Harry, du suger”. Jag var väl medveten om att jag pratade svenska.

”Can you stop speak Swedish?” frågade han mig och såg missnöjd ut.

”Nej, det kan jag inte. Och du är världens tönt. Men du är min tönt. Dork”.

”Okay that I understood, you can be a dork”. Sa han och log.

“Haha, we can be dorks together. Men du vet att jag gillar dig, och jag är bättre än dig på spel”.

”Okay I don´t get a single thing about what you just said, translate?”

“I just said that you are the best boyfriend in the world”. Sa jag och flinade.

“Should I belive you?” Frågade han och såg frågande ut.

”Yes you should. I know it´s early but I´m tired. Can´t we go to bed?” Frågade jag.

“I´m tired too, let´s go”. Sa han och vi stängde av tv:n och fixade innan vi gick och lade oss I hans säng.

”You know it´s you and me now”. Viskade han. Jag kysste honom som svar och kröp närmre honom.