Kapitel 39

Previous:

”Was she with Tyler?” Frågade Harry. Jag nickade.

“Please, don´t think about that now, talk to her tomorrow. Now I want to kiss you. My beautiful girl”. Han log brett. Jag la mobilen på sängbordet och släckte lampan, sen vände jag mig om mot Harry och kysste honom. Ja, nu var jag lycklig. Jag försökte att inte tänka på Tyler, men han fanns där, och det irriterade mig att han gjorde det.


Nu var dagen här, klockan var elva och flyget skulle gå om tre timmar. Jag och Alex sprang runt och packade ner allt vi kunde tänkas behöva ha med. Jag och hon hade pratat i timmar om Tyler, hon släppte honom fortfarande inte men hon lovade att inte umgås med honom FÖR mycket. Vi skulle träffa killarna på flyget eftersom det skulle säkert vara väldigt mycket fans där. Och det skulle bara bli värre om vi var med, Philippa och William skulle komma hit om en stund så vi skulle åka tillsammans. I min väska hade jag packat proppfullt, shorts, linnen och massa andra kläder. Jag sparat pengar väldigt länge till en USA-resa, och nu skulle jag äntligen få använda dem. Jag visste att Harry hade mycket pengar, men jag tänkte inte låta honom köpa saker till mig, inte för mycket i alla fall. Jag längtade så mycket att jag sprack. Jag gick in på twitter och twittrade snabbt, jag hade fått väldigt många följare efter att Harry twittrat om mig. Jag tänkte tillbaka på alla de elaka kommentarerna jag fått, att jag inte var god nog för honom, att jag var för ful och alla möjliga saker. Jag hade inte fått så mycket hat nu, visst några elaka kommentarer men jag struntade i dem.

Jag var äntligen klar med packningen och ställde väskan i hallen.

”Alex, är du klar med packningen än?” Hon stack ut huvudet från hennes rum.

”Snart, när kommer Philippa?”

”Jag vet inte riktigt, men om en stund ungefär”.

 

Det gick någon timme och plötsligt ringde det på dörren. Jag gick och öppnade, där stod William och Philippa med varsin resväska.

”Hej, är ni redo för en lång resa?”

”Hej, haha. Nej”. Philippa log.

”Hon kommer snarka bredvid mig så jag vet inte om jag ser fram emot resan så mycket”. Hon slog till William lätt på armen. De gick in i lägenheten och satte sig med oss i vardagsrummet.

”Så, är ni redo på att det kommer bli galet vid flygplatsen, det kommer vara många fans där!” Sa jag.

”Jadå, det kommer nog gå bra”. Sa Philippa lugnt.

”Har ni varit i USA innan?” Frågade William. Vi skakade på huvudet.

”Något som är tråkigt med USA är att man måste vara 21 för att få dricka”. Sa William och flinade.

”Bara Louis kan dricka!” Sa jag och log.

”Äh, vi kan ha roligt ändå!” Sa Alex. Vi alla stämde in.

 

Det var dags för oss att åka till flygplatsen, Harry hade skrivit till mig att det var väldigt mycket fans vid flygplatsen, men de var inte alltför galna. När vi kom dit hörde vi massor av tjejskrik, vi skyndade oss mot vår gate och där stod killarna, det var också flera säkerhetsvakter på plats, ifall något fan skulle smita förbi vakterna där nere. Dem hade hälsat på fansen men en del var väldigt galna och gjorde allt för att få se dem. Vi gick in i flygplanet och satte oss på våra platser, jag satt bredvid Harry, såklart. De andra satt framför och bakom oss. Niall var den enda som fick sitta själv, men han sa att det inte gjorde något och att han ändå skulle sova. Som vanligt sattes det på en film och flyget startade och åkte upp i luften. Jag lutade mig bekvämt mot Harry och försökte sova, jag hatade att flyga. Resan tog ett antal timmar men tillslut landade vi på JFK-flygplatsen. Först skulle vi åka till New York en vecka, sen skulle vi till L.A.

Som jag trodde var det fans där med, jag förstod inte hur folk kunde ta reda på så mycket information. Men det var ganska lugna fans, de ville bara hälsa killarna välkomna till USA. Vi åkte sedan direkt till vårt hotell, som var omringat av fans. Klockan var sju i England-tid men i USA var hon bara två. Vi var trötta efter resan och bara slappade på rummen. Vi alla samlades i mitt och Harrys rum. Vi hade ordnat room service och det kom upp massor med godsaker. Imorgon skulle vi utforska staden. Såklart skulle det bli lite spelningar under tiden vi var här, vi skulle shoppa en hel del också, jag förmodade att det bara skulle bli vi tjejer som shoppade. Kanske att killarna skulle hänga med en liten stund, men de skulle bli uttråkade efter någon timme. Vi skulle även få träffa en artist i studion, men de vägrade säga vem. De sa att det skulle bli en överraskning. Jag avskydde överraskningar. Vi gick och lade oss när klockan var halv tio, vår vanliga tid. Vi hoppades att jetlaget skulle försvinna. Harry och jag kröp ner i den stora sängen och myste innan vi somnade.

 

Vi vaknade pigga och glada, vi väntade med att äta frukost för alla hade vaknat i vanlig tid, ingen hade vant sig ännu. Vi skulle bli tvungna att ha med vakter överallt vi åkte, för här var fansen verkligen galna. Jag Alex och Philippa gick till Alex och Liams rum och gjorde iordning oss tillsammans. Killarna drog bara på sig kläder och gick ner, men vi sminkade oss lite snabbt och sedan mötte vi killarna och gick ner för att äta. Dem hade öppnat en timme innan för oss så att vi skulle få äta ifred, vem vet om det skulle bo några fans på hotellet. Det var uppdukat med massor av olika sorters mat, som det alltid var på hotell. Vi tog den mat vi skulle ha och satte oss.

”So girls, what are we going to do today?” Frågade Louis och tog en tugga av sina pannkakor.

”Well, since it´s our first day here we thought that we could just explore the city”. Sa jag.

“Sounds good. Tomorrow we are going to the Today Show so you can shop or whatever”. Liam flinade.

“And, on Wednesday we are going to have a date night, well, Louis, Zayn and Niall are doing something together, maybe the will find someone out”. Harry log brett.

“Aw Harry, how sweet of you to plan something like that!” Jag kysste honom på kinden.

Vi åkte senare upp i Empire State Building, träffade några fans och tog kort. Det var riktigt häftigt att vara så högt uppe. Jag älskade att jag fick dela allt med dessa åtta fina personer. Vi åkte runt till alla sevärda platser och åt god mat. På kvällen planerade vi tjejer, William hade vägrat hänga med så han skulle åka med killarna under dagen, vart vi skulle shoppa, vilka affärer vi ville till och allt sådant. Jag somnade med ett brett leende på läpparna.


Kapitel 38

Previous:

”So, where was she?” Frågade jag och de andra kollade på Liam undrande.

”She was with Tyler at his apartment”. Sa han och såg dämpad ut.

”Okey, well that´s her choice. Come on, let´s get some pizza at my place!” Utbrast jag för att få upp stämningen. Alla verkade glada och vi gick mot min lägenhet för att beställa hem pizza, de var lite svårt att gå ut på vanliga ställen då det kunde komma helt galna fans. Vi fick hem pizzan väldigt snabbt och vi satte oss på vardagsrumsgolvet och delade ut bitar. Vi skrattade och alla var glada. Jag oroade mig för Alex men jag ville inte låta det förstöra stämningen.


En vecka kvar. En vecka kvar till sol och bad. En vecka kvar till frihet, att slippa Tyler. Få umgås med alla killar, Alex, Philippa och William. Bara njuta och ha roligt.

Tyler hade inte slutat prata med Alex, hon hade inte slutat prata om honom till mig. Jag sa till henne varje gång vad jag tyckte, men hon brydde sig inte. Han fortsatte att ”hota” mig. Han kom fram och sa att jag var tvungen att sluta vara så negativ när det gällde honom. Vilket jag absolut inte tänkte vara. Jag skulle aldrig börja gilla honom.

 

Alex perspektiv.

Det var bara en vecka kvar till vi skulle ge oss iväg till USA. Jag längtade efter att få ta det lugnt och slippa skolan. Något som var ett litet minus med resan var att jag inte skulle få träffa Tyler. Jag hatade mig själv för att tänka det. Jag visste att han inte var bra för mig. Sophie påpekade det varje gång jag nämnde honom.

Jag skulle träffa honom efter skolan, hos honom. Jag hade varit där innan, när jag berättat det för Liam hade han blivit arg. Och Liam var inte den personen som blev arg i första taget. Han var lugn och snäll. Men jag hade inga känslor för Tyler. Han var endast en vän. Men efter händelsen på festen var alla på krigsstigen när det gällde honom. Så jag berättade inte för någon att jag skulle till dit, jag sa till Sophie att jag skulle till Gabrielle i vår klass. Jag tog mina skolböcker och sa hejdå till Sophie och gick sedan mot Tylers lägenhet. Det tog en stund innan jag såg hans gula tegelhus.

”Hi Alex”. Sa han med ett leende när han öppnade dörren.

”Hi”. Jag gick in och tog av mig skorna och vi satte oss i hans soffa.

”I bought a cake yesterday, want some?” Frågade han och jag nickade. Han gick ut till köket och kom tillbaka med två fat och en stor bit kladdkaka till båda. Vi pratade om skolan och allt möjligt. Jag förstod inte vad de andra hade emot honom. Han var ju bara snäll.

”So, how serious are you and Liam?” Frågade han efter en stund. Jag tittade på honom förvånat. Varken jag eller han ville prata om killarna.

”We are pretty serious, we´ve been together for 4 and a half month now”. Nu var det han som såg förvånad ut.

“I didn´t know you´ve been with him for so long. I thought like a month or so”.

“No, we met them in June and I immediately liked Liam. He´s just… my other half”. Det blev tyst. Jag såg på Tylers uttryck att han blev nedstämd. Jag försökte tänka ut något annat att prata om. Visst jag kunde prata om Liam i evigheter men jag ville inte att Tyler skulle behöva höra det.

”Can´t we watch a movie?” Frågade jag och log. Han såg gladare ut och gick iväg för att hämta en film, det blev en romantisk komedi. Han satte igång filmen. Jag kände att nacken gjorde ont, jag försökte lite diskret massera den. Måste varit att jag legat i en konstig position när jag sov.

”Want a massage?” Jag såg att han kollade på mig och inte tv:n.

”No you don´t have to. It´s fine”.

“But I am great at massages!” Jag sa okej och han satte sig bakom mig i soffan. Hans händer började massera min nacke och det gjorde ont men var skönt på samma gång. Han luktade gott, väldigt manligt. Jag slappnade av och fokuserade på filmen. Han bad mig ligga ner på mage för att kunna massera min rygg, jag lade mig ner. Hans händer masserade försiktigt min rygg med mjuka rörelser. Jag blev sömnig och kände hur ögonlocken blev tunga.

Sophies perspektiv:

Jag satt hemma hos Harry, de andra killarna var också där. De satt och spelade lite gitarr och sjöng. Jag låg med huvudet i Harrys knä och han pillade i mitt hår. Jag älskade att höra deras röster, deras mjuka stämmor tillsammans. Ljudet av gitarren Niall spelade på. Allt var perfekt. Just nu sjöng de More than this. En av de finaste låtarna enligt mig. Jag blundade. Dem slutade plötsligt sjunga, jag tittade upp. Harry log mot mig. Jag satte mig upp, dem andra log mot mig med.

”Why are you all smiling like that?”

“You are cute when you sleep, you smiled very big”. Louis log när han sa det.

”Oh stop it, I look terrible, like a, eh…” De skrattade, jag var inte så bra på att skämta.

”Excuse me lads, and Sophie, but I have to go. I am going to see Paul”. Sa Liam.

“I´ll come with you”. Såklart var det Niall som sa det, de två höll alltid ihop.

”Bye!” Vi andra satt kvar och Louis satte på radion. Vi var alla sega och trötta. Harry och jag lade oss i ner is soffan, han höll om mig och jag blundade. De pratade och jag bara lyssnade. Jag vet inte varför jag var så trött idag.

”Soph, where´s Alex?” Det var Zayns röst. Jag tittade upp.

”She´s with a friend from our class, Gabrielle”.

“It feels like she´s never here”.

“We are going to America in three days, and then we are going to be with each other for two whole weeks, plenty of time to see her!” Sa jag glatt.

“Your´re right. And we get to hang out with William, he´s a nice guy. And Philippa is really sweet”. Sa Louis. De andra nickade.

“Lou, we got to go, these lovebirds want some time alone!” Zayn flinade åt mig.

“This is the last time we´ll see each other before the trip, we have a lot of things to do, and you have a lot of homework I know that!” Han försökte låta vuxen. Han lyckades inte så värst bra. Jag ställde mig upp och kramade först om Louis.

”Bye boo bear!” Han log. Han sa hejdå till Harry och gick mot dörren.

”Bye Soph!” Sa Zayn och log. Han kramade om mig och sa hejdå och gick till Louis.

”Can I stay here tonight? I´m too tired to go home.” Harry log.

“Of course you can babe. But have you done your homework?” Jag flinade.

“I have one thing left, can you help me?”

 

Harry hade hjälpt mig och klockan var nu tio och vi skulle precis gå och lägga oss. Han lade sig i sängen och gjorde rum för mig. Jag lade mig bredvid honom och skulle precis släcka.

”I have to call Alex!” Utbrast jag. Jag tog upp mobilen och slog hennes nummer.

“Hej Sophie, vad är det?” Svarade hon.

”Hej, jag skulle bara säga att jag sover hos Harry i natt. Är du hemma?”

”Nej, jag är hos Gabrielle fortfarande. Men vi ses imorgon, måste gå”. Hon lät ivrig att säga hejdå. Jag skulle precis säga hejdå när jag hörde en killröst, Tylers.

”Är du hos TYLER?”

”Ja, vi pratar imorgon”. Hon lade på. Lämnade mig mållös.

”Was she with Tyler?” Frågade Harry. Jag nickade.

“Please, don´t think about that now, talk to her tomorrow. Now I want to kiss you. My beautiful girl”. Han log brett. Jag la mobilen på sängbordet och släckte lampan, sen vände jag mig om mot Harry och kysste honom. Ja, nu var jag lycklig. Jag försökte att inte tänka på Tyler, men han fanns där, och det irriterade mig att han gjorde det.


Kapitel 37

Previous:

Jag låg och tänkte på allt vi bestämt, jag kunde fortfarande inte förstå att vi skulle åka till Los Angeles. Jag hade aldrig varit i USA, men alltid velat åka dit. Jag drog täcket över huvudet och försökte sova.


Jag vaknade som vanligt av alarmet, jag kände att huvudet dunkade så jag gick och tog enhuvudvärkstablett. Jag duschade och hoppades på att värken skulle försvinna snart. Alex verkade inte vara på topp heller, under frukosten satt vi och bara åt, ingen sa något. Vi gick till skolan i tystnad, inte för att vi var sura, men orken fanns inte hos någon av oss. Vi tog våra böcker vi behövde till dagens lektioner och begav oss till första lektionen. Värken släppte och jag kände hur humöret steg, skolan hade slutat och jag var på väg till skåpet för att sen träffa Louis. Men en person ställde sig i vägen för mig, en person som var den sista jag ville träffa, Tyler. Han log sitt självbelåtna leende och höll handen mot väggen så jag inte kunde gå förbi.

”Hello sunshine”. Sa han och jag suckade högt. Jag ville bara slippa honom.

”What do you want?” Han flinade.

“I want you. Well actually, not yet. I want Alex. And I heard from her that you are going to the States soon”. Jag kände hur ilskan kom krypandes. Varför var hon tvungen att berätta för honom?

”That is none of your business”. Jag försökte ta mig förbi honom men han ställde sig i vägen.

”Yes it is my business. I told you, if I want something, I will get it. And no one will stop me”. Han uttalade orden långsamt och ett leende lekte på hans läppar, men det var inget glatt leende. ”And I don´t like that you are going away. I want Alex to be where I can see her”. Fortsatte han.

“And like I said before, she will never leave Liam. Never. Do you understand? ”Han skakade på huvudet och flinade.

”You are so stupid Sophie. You think you can get rid of me, you can´t”.

“I will do everything in my power to stop Alex from seeing you”.

“Let´s hope you´re weak then”. Sa han och böjde sig ner och gav mig en hård kram. Jag puttade bort honom direkt och gick därifrån.

”Hey, nice ass!” Hörde jag honom ropa bakom mig. Jag vände mig inte om utan gick med bestämda steg mot mitt skåp. Jag tog upp mobilen och ringde Louis.

”Hello my favorite girl in the world”. Svarade han glatt. Jag blev genast glad och lugn av att höra hans glada stämma.

”Hi Lou. Are you done with the interview?”

“No, we have a quick break right now. But you can come here, we are done soon”.

“Sure, just say where it is”. Han gav mig adressen och jag begav mig mot studion. Louis hade nog sagt att jag var på väg till de andra för Harry stod utanför studion och väntade. Han var stylad riktigt snyggt inför intervjun.

”Hi love”. Sa han och omfamnade mig. Jag log mot honom och kände mig ännu en gång lugn. Jag försökte förtränga Tyler.

”You look really handsome today Harry!” Sa jag.

“Thanks, but I always look handsome”. Sa han och posade.

”Yes you do, haha. But aren´t you supposed to be inside right now?” Frågade jag. Han flinade.

“Yeah, but I just wanted to kiss you first”. Han böjde sig ner och kysste mig. Hela jag fylldes av lycka. Inget eller ingen kunde förstöra mitt humör nu. Vi gick in och jag sa ett snabbt hej till killarna innan de skulle in i studion igen. Jag fick sitta backstage och se intervjun på en skärm. De skötte sig väldigt bra. De skämtade med varandra och var lika härliga som alltid.

”So, I just have to ask. Who are single and who is not?” Frågade intervjuaren.

“I´m single”. Sa Zayn och Niall samtidigt.

”I´m not single”. Sa Liam.

”I´m not”. Sa Harry.

”I am not single but I have an open relationship with Harry”. Sa Louis och alla skrattade.

“Haha. I wanted to clear that out so everybody knows. So Harry, except from Louis you are dating a girl named Sophie, that´s right?”

“Yes I am. She is great, my best friend, my lover and so on, haha. But I still love Louis”. Sa han och Louis tog armen runt Harry. Jag skrattade högt, det gjorde de andra med.

”And you Liam, are dating, Alex is her name, right?” Frågade intervjuaren.

“That is right. Yeah Alex is an amazing girl”. Sa han och log lyckligt.

”So girls, you have three good-looking lads to go for!” Sa hon och publiken jublade. “It was nice talking to you. Give them applause, HARRY, LOUIS, NIALL, ZAYN, LIAM, and THEY ARE ONE DIRECTION!” Utbrast hon och alla jublade och skrek. Killarna tackade för sig och kom in där jag satt.

“You were great guys!” Utbrast jag.

“Thanks Soph”. Sa Zayn och satte sig i soffan.

”What are we doing now? I´m hungry”. Jag behövde inte ens kolla vem som sa det, jag visste det. Niall.

”Of course you are hungry Niall”. Sa jag och de andra flinade.

”Sophie and I were going to cook something, or buy some take-out, want to join?” Frågade Louis.

“Do you know where Alex is?” Frågade Liam mig. Jag tänkte efter om Alex hade sagt något.

“I don´t know. Call her?” Han nickade och tog upp mobilen. Han gick därifrån och lät glad. Jag satte mig i Harrys knä medan Louis och pratade lite med Paul, deras manager. Liam kom tillbaks efter någon minut, han såg inte lika glad ut som innan.

”So, where was she?” Frågade jag och de andra kollade på Liam undrande.

She was with Tyler at his apartment”. Sa han och såg dämpad ut.

”Okey, well that´s her choice. Come on, let´s get some pizza at my place!” Utbrast jag för att få upp stämningen. Alla verkade glada och vi gick mot min lägenhet för att beställa hem pizza, de var lite svårt att gå ut på vanliga ställen då det kunde komma helt galna fans. Vi fick hem pizzan väldigt snabbt och vi satte oss på vardagsrumsgolvet och delade ut bitar. Vi skrattade och alla var glada. Jag oroade mig för Alex men jag ville inte låta det förstöra stämningen.


Kapitel 36

Gjort lite ändringar i designen, tryck F5 om ni inte ser någon skillnad.
Previous:

”And remember, if I would want you, I could easily get you. Even if you don´t want me, you will then”.  Viskade han i mitt öra. Jag stod där, helt still, utan att veta vad jag skulle svara. Han gick och hade återigen sitt självbelåtna leende. Det var tomt i huvudet. Jag kände mig tom inombords. Han hade skrämt mig och jag visste inte vad jag skulle göra åt det. Alex brydde sig inte om vad jag eller Liam sa om det, men Tyler var ett problem, jag var tvungen att prata med killarna om det.


Jag smsade Harry och frågade om han kunde komma över, han svarade direkt att han var på väg. Jag gick runt i lägenheten, jag kunde inte sitta still. Tyler var fortfarande i mina tankar. Hans hårda blick, hans ord, hade skrämt mig. För han hade rätt, om han ville något, då skulle han ta det, och inget skulle få komma i hans väg. Jag var både rädd, arg och förbannad. Jag avskydde honom. Men jag var mest rädd för att jag visste att Alex inte skulle sluta träffa honom. Jag ville inte att hon skulle vara med honom, för vem visste vad han skulle göra. Det knackade på dörren efter en stund, jag kollade i kikhålet för säkerhets skull, men där stod han, Harry. Jag öppnade och han log brett. Jag log och försökte att inte tänka på Tyler just nu. Han gick in och tog av sig skorna. Vi gick in i vardagsrummet och satte oss i soffan, jag satte mig i ena kanten och han i andra.

”What have happened?” Frågade han och såg orolig ut. Jag gjorde en förvånad min.

”I can see when you´re not your normal you”. Fortsatte han och såg misstänksam ut.  Jag tog ett djupt andetag.

”You are right. Something happened”.  Han satte sig närmare och tog min hand. ”Before I texted you, Tyler was here. He just walked in. He… ehm”. Jag kände att tårarna var nära, men jag ville inte spilla tårar på grund av Tyler.

”What did he say? Jag såg hur Harry blev arg. Efter festen i fredags hade Tyler inte varit särskilt populär bland någon av oss.

”He said that I had to stop trying to get Alex not hang out with him”. Harry såg ut som han inte riktigt förstod vad jag nyss sagt, det hade jag inte ens själv.

”It is harder to explain it in English”. Sa jag och blev frustrerad för att jag inte fick fram orden.

” I understand what you mean. I really do not like that guy”. Harry brukade inte blir arg, men jag visste att han såg Alex som sin syster så han var väldigt rädd om henne.

”The problem is that Alex likes him, not like, like him. But she will continue to see him”. Plötsligt fick jag en idé.

“Maybe Philippa can talk to her. Because Alex won´t listen to one of us”.

“You think she can help? I mean, Alex is very stubborn, she won´t let go of Tyler so easy”.

“I can call Philippa, and maybe William can come too, you like him, right?” Han nickade. Jag tog upp mobilen och slog hennes nummer. Jag förklarade idén och hon var på direkt, hon och William skulle komma över senare ikväll, alla vi skulle äta take-out och ha det lite trevligt. Vi bestämde tid och jag lade på.

”They are on. Can we now think about something else?” Frågade jag honom. Han log.

”I know something we can do”. Han flinade och lade sig över mig och kysste mig.

 

Liam och Alex hade köpt med sig mat till alla, både pizza och kina-mat. Jag visste att Niall skulle slänga sig över pizzan. William hade köpt med sig vin att ha till senare. Till maten drack vi alla cola. Vi satte på lite musik och alla satte sig runt soffbordet, både på golvet och på de stolar vi hade.

”I´m so hungry!” Utbrast Niall. Alla föll i skratt. Vi tog för oss den mat vi ville ha och samtalet flöt på. Ingen nämnde Tyler, än. När vi var mätta och belåtna satte Zayn på en film, William tog fram vinet, som jag visste att Philippa gillade, och han hällde upp i glas. Jag visste att killarna inte var riktiga vin-drickare men de gillade det någon gång ibland.

”I want to tell you something”.  Sa Liam plötsligt. Jag pausade filmen. Han fortsatte. ”In two weeks, at this moment we are going to be in… LOS ANGELES!”. Alla utom killarna och William, alltså jag, Alex och Philippa hade hakorna i golvet.

”You are joking?” Sa jag. Men de skakade på huvudet alla fem. ”But, how, when have you planned this?”

”We just wanted to get some holiday, and we can meet fans over there. And Liam and I wanted to go on our first vacation with our girlfriends”. Harry log mot mig medan han sa det. Jag och Alex började jubla.

”I think my boyfriend is the best boyfriend in the world, well Harry you too”. Sa Alex och kramade Liam. Harry blinkade med ena ögat mot mig. Jag förstod genast, han hade pratat med Liam om Tyler. Nu skulle bara vi få henne att inte tänka på Tyler fram tills vi skulle åka.

”But are you going with us?” Jag vände mig mot William och Philippa. De nickade. Jag undrade när de hade hunnit planera detta. Jag kramade om Harry och var så glad att han var min pojkvän.

”Are you excited!?” Utbrast Louis. Jag gav honom en you-don´t-say-blick. Han skrattade. Vi fortsatte planera resan och hela kvällen gick åt till det. Jag var glad över att få åka dit för första gången med dem här personerna, min underbara pojkvän, min allra bästa vän, mina nya fyra bästa vänner och jag var jätteglad över att Philippa och William skulle med. Jag hade verkligen saknat henne, hon och jag hade umgåtts väldigt mycket under gymnasiets första år. Jag log för mig själv när jag tänkte på att jag skulle få se William i shorts och linne, jag hade alltid varit svag för honom. Ända sedan jag och Philippa sett honom i skolans korridor.

 

Runt midnatt gick alla hem, jag och Alex började skolan tidigt, killarna skulle iväg till en talkshow imorgon så alla behövde sova. Vi städade iordning efter alla gått och sen gick vi båda och lade oss. Jag låg och tänkte på allt vi bestämt, jag kunde fortfarande inte förstå att vi skulle åka till Los Angeles. Jag hade aldrig varit i USA, men alltid velat åka dit. Jag drog täcket över huvudet och försökte sova.