Kapitel 25

Previous:

“So, friends?” Frågade jag honom.

“No, best friends!” Sa han med sitt Louis-leende och öppnade sina armar mot mig. Jag flinade och kramade honom. Plötsligt hörde vi någon viska och Harry kom ut och såg skyldig ut.

”Sorry, we listened to you”.

”Harry never do that again”. Sa Louis och spelade pappa. Vi skrattade och de andra kom ut i köket.

”GROUP-HUG!” Ropade Louis och alla kom fram till oss och vi bildade en stor hög. Allt var bra igen. Eller?


 

Harry och jag gick in till hans sovrum runt halv två på natten, de andra hade pratat om att vi skulle ut dagen därpå, men jag var så trött att ögonen varit halvstängda under hela konversationen så jag drog med Harry till rummet. Jag tog av mig kläderna och när jag var i underkläder slängde Harry en av hans tröjor till mig, jag knäppte snabbt upp bh:n och drog på mig tröjan.

”You can´t believe how sexy you are right know!” Sa Harry och flinade.

“Haha, you are”. Sa jag och han posade i sina kalsonger. ”There´s my sexy boy!”

”Come here”. Sa Harry och lade sig på sängen. Jag släckte och lade mig bredvid honom. Han lade sig över mig och kysste mig, jag blev genast piggare. För varje gång han kysste mig blev det mer verkligare att han verkligen var min pojkvän, jag hade flera gånger tänkt på hur lyckligt lottad jag var, hur stor var chansen egentligen att han just skulle välja mig, mig av alla tusen tjejer som bara drömde om att dejta honom. Nu var han min. Jag lade armarna om hans nacke och drog honom ännu närmare. Vi lade oss under täcket och fortsatte hångla. Nu kunde inget bli fel med Harry vid min sida. Jag visste att han ville ha sex, men jag var helt enkelt inte redo. Hur mycket jag än älskade honom. Jag avslutade kyssen och kröp ihop med huvudet mot hans bröst.

”Sophie”. Sa Harry och smekte mitt hår.

”Yes?”. Svarade jag.

”On Sunday we are going to move out”.

“What? Where are you going to live?”

“We´re just moving to another street, and everyone will live alone except me and Louis, I´m just seventeen so. But we´re gonna live next door to each other”. Sa han.

“FUN! That means more privacy?” Sa jag och skrattade.

”Didn´t you hear me, I´m living with Louis!” Vi skrattade tillsammans.

“But he´ll find a girl in no time, he´s hot!” Sa jag.

“Excuse me?”

“He is, and you know you are hot Harry, and you sing the best! Hey, why don´t you ever sing to me?”

“Yeah if it weren´t for you I´d be dating him! You´ve never asked”.

“Haha, well sing now. Just give me a kiss first so I can fall asleep. Sing Same mistakes”. Han tog sin hand under min haka och vände mitt huvud, sen kysste han mig lätt och jag lade mig med ryggen mot honom och han kröp ihop bakom mig och hade ena armen om mig. Han började sjunga och jag stängde ögonen.

 

Vi vaknade runt tolv och de andra satt i köket och åt frukost. Vi gjorde vår och satte oss ner med dem.

”So guys, today it´s Friday. And it´s the last Friday in this apartment, I say party here!?” Sa Louis.

“WOHO!” Ropade alla samtidigt.

“I can text everyone. Someone has to clean, it looks like shit here”. Sa Louis.

“I can clean”. Sa Niall.

“We can help”. Sa Alex och petade på Liam. Han suckade.

”Zayn and I can get the food and drinks, Harry, you the music?” Sa jag.

“I´m on it!” Sa han. Alla åt upp och vi pratade om vilka vi skulle bjuda. Jag och Alex bjöd bara en vi kände, Tyra. Vi bestämde för att prata med Kayla i skolan som började nästa vecka. Vi bestämde oss för att gå ut en sväng. Sen flög vi runt i lägenheten och fixade. Jag och Zayn satt i hans rum och pratade.

”So, we eat dinner before everyone comes, then we can have like snacks and drinks?” Sa jag.

“Sounds great”. Sa Zayn.

“Hey I got to ask, do you want to date someone or do you like being single?”

“I don´t know, I think I want to date someone, but I haven´t found the right girl”.

“There is plenty of girls who´d love to date you!”

“Yes fans, but I don´t want to date a fan, or maybe”.

“Try tonight, Lou will call many girls, you know that!” Sa jag och flinade.

“I know. Let´s see tonight”.

“Maybe I will find a girl you can date in school”. Sa jag.

“Hey hey, chill!” Sa han och flinade.

”You know you´re like my brother and best friend”.

“You are my little sister and best friend. I´m glad we met you”.

“Me too!” Sa jag och kramade honom.

”Should we go out to the others and help? Frågade han.

“Can´t we sit here a while, then go out and buy everything, so we don´t have to clean”. Han flinade och lade sig ner på sin säng.

 

Alex perspektiv:

”Hey where did Sophie and Zayn go?” Frågade jag Niall och Liam.

“I don´t know, but I do know that Zayn doesn´t like cleaning…” Sa Niall och flinade.

“So we have to do everything? I was surprised that you didn´t want to buy the food and all!”

“Haha, yeah, but I thought I should do something else this time, and Zayn makes great chicken-dishes!”

“He´s great at it!” Sa Liam.

“I love chicken!” Sa jag och satte igång dammsugaren. Louis hade rätt om att det såg ut som, ja det såg ut som ett bombnedslag, men vad ska man förvänta sig av fem killar? Vi fixade i ordning och tillslut blev det rent och snyggt, Zayn och Sophie hade smitit ut och handlat. Sophie hatade också att städa, i vår lägenhet var det jag som mest skötte om städningen. Vi bestämde oss för att gå ner till Milkshake City och jag ropade på Harry och Louis som satt på balkongen och latade sig.

”Hey guys, wanna go to Milkshake City?” De kollade på varandra och sedan hoppade ur stolarna. Ett ja såklart, jag hade inte räknat med något annat egentligen. Vi tog på oss skorna och gick ner. Det stod några tjejer utanför och började skrika så fort dem såg oss.

”OMG! LIAM, LOUIS, NIALL, HARRY!” Skrek de fyra tjejerna i kör. Killarna log och ropade hej. Jag fick agera kameraman och tog flera bilder på killarna och fansen. De var verkligen gulliga mot sina fans! När jag gav tillbaka kameran till en av tjejerna sprang jag sedan direkt i famnen på Liam, han var så snygg och snäll att jag bara ville kyssa honom. Jag slängde armarna om honom och kysste honom. Jag hörde en kamerablixt och jag vände mig och såg att en av tjejerna log skyldigt.

”It´s fine, I wanna let everyone to know that I love Liam James Payne!” Sa jag och alla log. Vi vinkade hejdå till dem och gick in. Vi beställde varsin milkshake och gick ut igen, det hade varit lite fler fans där inne. De var trevliga och ville ta bilder med killarna, de ville även ta med mig. Vi gick sen mot lägenheten sakta, där satt Zayn och Sophie och pratade.

”Sophie, can´t you and I go to our apartment and pick out clothes?” Frågade jag henne.

“Yeah sure, Zayn do you wanna come with us?” Sa hon.

“Sure, Niall too! The boyfriends can´t come with!” Svarade Zayn. Harry och Liam såg ledsna ut.

”Hey Liam, then you will see me all dressed up, way hotter than now, I look like I just woke up”. Jag kollade ner på vad jag hade på mig, ett par slitna shorts och en av Liams t-shirts, håret var uppsatt i en slarvig knut och jag var lite halvt sminkad.

”I think you are beautiful now babe”. Sa Liam och gick fram till mig, han lade armarna om mig och jag böjde mig fram och kysste honom. Jag tog sen Liams hand och de andra flinade åt oss.

”So, should we go?” Frågade jag Sophie, Niall och Zayn.

“Yeah, do that. We´ll make it here, but Zayn you can´t come here to late, you´re cooking!” Sa Louis.

“I know, but you can prepare, but take the paper away, because paper doesn´t taste good!” Sa han och alla började skratta.

“GET OUT OF MY KITCHEN!” Utbrast Harry och flinade. Jag och alla de andra började gapskratta. Jag pussade Liam snabbt på munnen innan vi skulle gå. Louis drog till sig Zayn och pussade honom på munnen, typiskt dem. Vi sa hejdå och gick hem mot vår lägenhet. Jag och Sophie hade gått och duschat direkt medan killarna skulle välja ut kläder åt oss. Vi blev klara nästan samtidigt och jag gick till mitt rum för att se vilka kläder Niall valt, han hade valt en grå söt klänning.

”Oh I love that dress, thanks Niall!” Utbrast jag.

“You´ll look great in it”. Sa han och log. Vi gick in till Zayn och Sophie. Det låg en svart spets klänning på hennes säng.

”Åh vad fin klänning, du är skitsnygg i den!” Sa jag.

”Du ar skitsnygg!” Sa Zayn och försökte härma mig. Både jag och Sophie började skratta.

”Nice try, you´ll get better”. Sa Sophie. Vi satt och pratade lite innan de gick tillbaka till deras lägenhet och vi började fixa oss. Klockan åtta stod vi utanför killarnas lägenhet, det luktade kyckling. Louis öppnade dörren, han var iklädd i ett par chinos och en randig tröja, typiskt Louis-outfit.

”Looking good girls!” Sa han och kramade oss snabbt. De andra var riktigt snygga och vi satte oss och åt, Zayn hade lagat kyckling, ris och currysås. Det var riktigt gott. Tiden gick och sen började folk rulla in. Musiken sattes på och det var fest.

 

Harrys perspektiv:

Festen var grym, mycket folk som dansade och hade kul. Jag hade druckit en del och var lite smått full, de andra var fulla med utom Liam som tog det lugnt med alkoholen. Jag letade mig igenom allt folk till Sophie som stod och dansade med någon kille jag inte kände igen, först blev jag lite avundsjuk men så fort vi fick ögonkontakt viskade hon något till killen och kom mot mig, vi började dansa och jag satte mina händer mot hennes midja. Hon var ganska full och hennes andedräkt stank alkohol. Hon kysste mig och hade sina händer på min rygg, hon fumlade med dem överallt, jag tog tag i dem och drog med henne ut i köket. Jag hällde upp ett glas vatten och gav det till henne. Jag ville att hon skulle lugna sig lite, bara lite.

”Drink it, you are really drunk!” Sa jag.

“I don´t wanna drink it!” Sa hon trotsigt.

“Please, then we can dance with the others”.  Hon suckade men tog emot glaset, hon klunkade i sig vattnet snabbt och vi gick ut till vardagsrummet igen. Louis och Zayn dansade med varandra och några snygga tjejer. Jag tror det var Tyra, men jag var inte säker. Vi började dansa med dem och senare kom även Liam och Alex, Niall dansade mot oss med en tjej, hon var riktigt snygg noterade jag.

När festen var över var alla riktigt trötta, fulla och helt slut. Vi sa god natt och gick och lade oss, Sophie och jag drog snabbt av kläderna och somnade på en sekund.

 

Sophies perspektiv:

Jag öppnade ögonen sakta och kände hur huvudet dunkade.  Harry låg bredvid mig blixtstilla och såg sliten ut. Jag ville inte gå upp men jag kände att jag aldrig skulle komma upp senare om jag låg kvar. Jag drog ett djupt andetag och klev ur sängen, med vacklande steg gick jag mot stolen med kläderna på, jag drog på mig Harrys tröja som jag hade tagit som min. Sen gick jag ut till köket, klockan var tolv men det var knäpptyst i lägenheten. Jag hällde upp ett glas apelsinjuice och satte mig på en stol.

”Are you the only one who´s up?” Hörde jag någon säga. Jag vände mig om och där stod Louis i bara kalsonger. Han var riktigt snygg, även om hans hår stod lite åt alla håll.

”Yeah, everyone was really drunk last night!” Sa jag. Han flinade och satte sig bredvid mig.

“I was really drunk, but I had fun”. Sa han.

“Me too, the last party here”.

“It will be weird to move out of here, and then I and Harry will have it amazing”.

“More privacy for me and Harry? Or?”

“I´ll be nice, I promise”. Sa han och flinade.  Han hällde upp ett glas till sig och satte sig igen.

Vi satt och pratade om lite allt möjligt, senare kom även de andra upp, alla var riktigt trötta. Niall kom med förslaget att vi skulle köpa pizza, alla var hungriga så han och Zayn stack ner och köpte, även godis och lite annat. Vi började packa ihop alla deras grejer och flyttfirman skulle komma dagen därpå. På kvällen var det bara soffan, tv:n och sängarna uppe. Vi tog det lugnt och njöt av sista kvällen.

Hela söndagen flyttade vi med hjälp av en flyttfirma till deras nya lägenheter, tyvärr kunde jag och Alex inte sova över, skolan skulle börja imorgon och det var dags att bli seriösa.


Nästa del kommer snart, har mycket i skolan så jag har inte mycket tid till skrivandet. Men hoppas ni gillar det, kommentera gärna.


Kapitel 24

Previous:

Jag satt kvar i hallen och bara grät. Två sekunder senare hörde jag att det knackade på dörren, jag ställde mig upp långsamt och kollade genom det lilla hålet. Jag log lite när jag såg vem det var. Harry. Jag öppnade och han stormade in mot mig.

”I couldn´t leave you like this, let´s just go to bed right now”. Jag var så tacksam för Harry I den sekunden. Jag nickade och vi gick direkt till mitt sovrum.  Vi lade oss ner och han höll om mig, tårarna rann och Harry höll om mig hårdare. Tillslut tog sömnen över och tårarna torkade på mina kinder.


Solen sken i mitt ansikte och jag satte mig sakta upp. Harry låg helt stilla med armarna längs hans kropp. Jag ålade försiktigt nedför sängen och gick till duschen. Jag vred på värmen så att vattnet brände mot min kropp. Jag lät det rinna medan jag bara stod där. Efter några minuter stängde jag av och drog på mig en klänning och tjocktröja sen gick jag ut på balkongen. Jag satte i hörlurarna från mobilen och vred upp volymen och stängde ut världen. Jag stängde ögon och tänkte inte på något annat än musiken.

”Honey!” Hörde jag någon säga. Jag drog ur lurarna och kollade vem det var. Harry såklart.

”Hi babe”. Sa jag och gnuggade mig i ögonen.

”When did you wake up?” Frågade han och satte sig på golvet.

”I don´t know, what time is it?”

“Around twelve”. Sa han och log mitt favorit leende.

”Okey. I have to call Alex, we have to meet them…” Sa jag tyst.

“I can come with you!”

“No you can´t, I have to talk to them alone, with Alex of course”. Sa jag och kysste Harry på pannan innan jag gick in och ringde Alex.

”Hej Alex, när ska vi träffa dem?” Frågade jag.

”Hej, jag skrev till Tyra att vi skulle träffa dem och fika om tjugo minuter, jag skulle precis ringa dig. Hur är det?” Frågade hon och lät orolig.

”Okej. Jag vet inte, jag överreagerade nog igår, men just att det var Louis, att han trodde att vi skulle göra något sådant det var nog det värsta”.

”Jag känner samma sak, men du känner honom bättre än jag, tror jag…” Sa hon och tonade ut. Jag tänkte genast vad som hänt på hotellet, Louis var ett känsligt område.

”Men du, gör dig iordning så möts vi vid caféet om en kvart?” Sa jag.

”Yes. Ses snart, puss!” Sa hon och lade på. Jag slängde mobilen i sängen och drog på mig en snyggare tröja över klänningen, det hade varit lite småkyligt ute. Jag gick ut till balkongen där Harry fortfarande satt.

”I´m meeting them in twenty minutes so will you eat here or at your place?” Frågade jag honom.

“Okey, Liam just called, we´re gonna eat together all the guys and then we are going to The Alan Carr show”. Sa han och ställde sig upp.

“So can we do something tonight?” Frågade jag honom och lade armarna runt hans nacke.

”No, or maybe. You have to talk to Louis first”.

“I know”.

“I´m just gonna change clothes, I think I have a shirt here. Then we can go together”. Sa han och kysste mig snabbt. Han bytte om snabbt och vi började gå, efter ungefär halva vägen skulle vi gå skilda vägar, han kramade mig länge och jag visste att jag skulle sakna honom efter bara några minuter.  Alex stod utanför caféet. Hon såg nervös ut.

”Hej, är du redo?” Frågade hon och kramade mig.

”Nej, men vi måste”. Sa jag och vi gick in, de satt längst in med något på bordet så vi beställde och sen gick vi mot deras bord. Vi hälsade och satte oss ner.

”So Kayla, how did it go with Louis last night?” Frågade Alex.

“Ehm, it went well. I think”. Sa hon och bet sig i läppen.

”Liar”. Sa jag och stirrade på henne.

”What!?” Sa hon och Tyra kollade chockat på oss och sen på Kayla.

”Yeah, tell us how it actually went”. Sa jag kallt.

“We went to a movie”. Sa Kayla och kollade på Tyra.

”No, you didn´t. Louis left because of all the paparazzi!” Sa Alex.

“Kayla?” Frågade Tyra försiktigt.

”Tell us the truth. Or we know the truth, but Tyra doesn´t”. Sa jag. Hon kollade ner på bordet.

”Now Kayla, we haven´t got all day!” Sa Alex.

“OKEY I WILL!” Nästan skrek hon.”I work for a gossip magazine, I couldn´t tell anyone. And she wanted a story about One Direction. Then we got the know you, and you knew them so…”

“What!? KAYLA? How could you do that?” Sa Tyra och gapade.

“So you talked about private things with Lou I guess?” Frågade jag henne.

“THAT´S NONE OF YOUR BUSINESS!” Sa hon och ställde sig upp.

”He´s one of my best friends, so of course it´s my business!” Sa jag och ställde mig också upp.

”WELL I DON´T GIVE A FUCK!” Sa hon och stormade ut. Vi tre och resten av caféets besökare gapade. Vi gick ut snabbt och ställde oss utanför.

”I don´t understand, how could she do that!?” Sa Tyra.

“I don´t know, but right now, forget about her and buy some ice cream!” Sa jag. De båda log och vi gick till närmsta affär. När vi kom till vår lägenhet satte vi oss i soffan med varsin sked i glassarna.

”I have to talk to her. She is my best friend”. Sa Tyra tyst.

“And I have to talk to Louis”. Sa jag.

“Okey, Tyra you have to talk to Kayla tonight, but remember, Sophie and I won´t talk with her for a while, at least”. Sa Alex. “And you Soph have to talk to Louis”.

“Yes”. Sa vi samtidigt. Efter några timmars snack gick Tyra till hennes och Kaylas lägenhet medan jag och Alex gick mot killarnas ställe. De satt i vardagsrummet och snackade, vi satte oss bredvid dem.

”Louis, can I talk to you?” Frågade jag honom.

“Yeah of course”. Sa han lite förvånat och vi gick mot köket.

”I´m so sorry that I kind of freaked out last night”. Sa jag.

“No don´t be. It was my fault, really”. Sa han tyst.

“But I overreacted. Can you forgive me?” Frågade jag honom. Han kollade på mig och log.

”Only if you can forgive me. I can´t believe that I accused you of talking with the press”.

“Ehm, I talked to Kayla before, she was the one who called them, and she wanted a story for her magazine. She hadn´t told anyone, not even Tyra”. Sa jag.

“Oh, oh…” Sa han.

“So, friends?” Frågade jag honom.

“No, best friends!” Sa han med sitt Louis-leende och öppnade sina armar mot mig. Jag flinade och kramade honom. Plötsligt hörde vi någon viska och Harry kom ut och såg skyldig ut.

”Sorry, we listened to you”.

”Harry, never do that again”. Sa Louis och spelade pappa. Vi skrattade och de andra kom ut i köket.

”GROUP-HUG!” Ropade Louis och alla kom fram till oss och vi bildade en stor hög. Allt var bra igen. Eller?


Kapitel 23

Previous:
Alex perspektiv:

Vi hörde någon komma, Louis.

”Sophie and Alex. Was the date some kind of joke?” Utbrast Louis och såg arg ut.


Sophies perspektiv

“What!?” Utbrast vi samtidigt. Alla stirrade på Louis.

”Yeah, you heard me”. Sa han och ställde sig framför tv:n. Jag pausade filmen och ställde mig upp. Louis var inte den personen som blev arg lätt, därför blev jag så oroad.

”Louis what are you talking about!?” Frågade jag chockat.

“Have you talked to the press? Or written somewhere that I was going there?”

“Lou, take it easy!” Sa Zayn och ställde sig upp bredvid mig.

”WHAT, no, how can you think that of us!” Utbrast Alex.

“We went to a café and she was really sweet and we were going to the cinema and then suddenly a whole lot of paparazzi’s came out of nowhere. Kayla said it was probably you who had talked to someone. I was trying to go past them but she wanted to pose and I just couldn´t stand there so I left”. Sa Louis och andades ut. Jag stirrade chockat på honom. Alla blev tysta.

”How could she do that, they were using us..?” Sa Alex förbryllat till mig.

”But why? I mean they were never talking about them like that at all? They were so nice and...” Tonade jag ut och satte mig ned.

“What, I don´t understand!” Sa Harry och kollade på mig förskräckt.

”Lou, do you really think that we would betray you like that?” Frågade jag och kollade på honom, jag kände hur tårarna brände I ögonen men jag tvingade tillbaka dem.

”I, I mean… I don´t know what to believe”. Sa Louis och såg ledsen ut.

”Take it easy Sophie, it wasn´t your fault”. Sa Zayn och tog min hand”. Jag log tacksamt mot honom.

”I don´t think the paparazzi is that bad to us, but I wouldn´t want them on my date”. Sa Liam tyst.

“Where is Kayla now?” Frågade Niall.

“I don´t know, I said goodbye and left”. Sa Louis. Jag kände att tårarna rann hur mycket jag än kämpade emot dem, jag ville inte verka svag eller men jag kunde inte hjälpa det.

”Oh Sophie, I´m sorry!” Sa Louis och gick fram till mig.

”It´s okay. I don´t even know why I´m crying, I´m so silly”. Sa jag och torkade bort tårarna från kinderna.

”Did you believe her?” Frågade jag honom. ”When she said it was me and Alex”.

“At first I didn´t but then…” Sa Louis och sänkte blicken. Jag stormade in på Harrys rum och lade mig i hans säng. Tårarna rann hejdlöst och jag kände mig urtöntig för att gråta för en sådan sak, men att Louis trodde så om oss. Det var det som utlöste tårarna. Jag hörde att någon knackade försiktigt på dörren.

”I don´t wanna talk to you Louis!” Skrek jag.

“Det är inte Louis, får jag komma in?” Hörde jag Alex säga.

”Alex, kan inte Harry komma hit först?” Sa jag och snörvlade.

”Okej, vänta lite”. Hörde jag henne säga. Dörren öppnades och in kom Harry. Han såg ledsen ut.

”Why are you so sad Harry?” Frågade jag honom.

”I don´t like to see you cry”. Sa han och satte sig på sängkanten.

”No please don´t sad, I´m just being silly”. Sa jag tyst. Han tog min hand och tittade djupt i mina ögon.

”I just don´t like seeing you like this, I hate it”. Sa han och jag såg att han vände bort blicken och drog med baksidan av handen mot hans ögon.

”I can´t believe that Louis thought that we had done that, I mean Lou, he´s my next best friend of you guys”.  Sa jag och kände ännu en gång hur tårarna vällde upp.

”You have to talk to him!” Sa Harry försiktigt.

“Tomorrow, right now I just wanna go to sleep”. Sa jag tyst.

“You´ll sleep here right?”

“No, I really wanna be alone tonight”. Jag tittade han djupt i ögonen och kysste honom”.

”Okay, come on I´ll walk you home”. Sa Harry och tog min hand.  Vi gick ut till hallen och jag drog på mig skorna snabbt, jag ville inte träffa de andra, inte så här. Men de kom ut ändå.

”Sophie, sover du hemma?” Frågade Alex.

”Ja, men stanna du här, jag vill helst vara ensam. Harry ska bara följa mig hem, inte för att han behöver det men men…”. Sa jag och halv log. Hon kramade mig länge och sen Zayn kom fram, även Liam och Niall. Jag undrade var Louis var någonstans, egentligen ville jag bara springa och krama honom, men just nu visste jag inte vad jag ville. Vi sa hejdå och Harry och jag började gå mot min och Alex lägenhet. När vi kom till min port stannade vi upp.

”Are you sure that you don´t want me to lie over?” Frågade Harry.

“I´m sure. Of course I always want to be with you, but tonight I feel like being on my own. I have to figure out what to say to Kayla and Tyra”. Sa jag.

“I love you”. Sa Harry och kramade om mig. Jag viskade tillbaks i hans öra och kände hur tårarna började välla upp igen. Jag tvingade tillbaks dem och sa snabbt hejdå innan han skulle märka dem. Så fort jag kom innanför dörren släppte jag ut tårarna. Jag satt kvar i hallen och bara grät. Två sekunder senare hörde jag att det knackade på dörren, jag ställde mig upp långsamt och kollade genom det lilla hålet. Jag log lite när jag såg vem det var. Harry. Jag öppnade och han stormade in mot mig.

”I couldn´t leave you like this, let´s just go to bed right now”. Jag var så tacksam för Harry I den sekunden. Jag nickade och vi gick direkt till mitt sovrum.  Vi lade oss ner och han höll om mig, tårarna rann och Harry höll om mig hårdare. Tillslut tog sömnen över och tårarna torkade på mina kinder.


Fått nya läsare vilket gör mig jätteglad!! Skulle vara jättegulligt om ni kommenterar vad ni tycker.

Puss


Kapitel 22

Previous:

Dagen kom då killarna skulle komma hem. Alex och jag gjorde oss iordning för att möta dem på flygplatsen. Det var många tjejer, vi förmodade att de var fans. Vi stod utanför för att slippa trängas. Efter en stund såg jag Harry komma igenom samlingen av tjejer, han tittade på mig och log. Jag sprang fram till honom och hoppade upp i hans famn.


Han kysste mig lätt och sen släppte han ner mig, han tog min hand och vi gick snabbt mot Alex. Fansen skrek och var helt galna. De andra killarna kom snabbt efter och vinkade till fansen innan de kom med oss och hoppade in i deras stora bil och vi körde snabbt ifrån. Alex satt bredvid Liam och höll varandras händer. Jag satt med Harrys arm runt mig.

”Have you missed us too much this week?” Frågade Louis och flinade.

“Not at all, we have had a girls-week”. Sa jag och flinade tillbaks. Harry kittlade mig i sidan.

”Of course we´ve missed you, like crazy, it´s too quiet without you”. Sa Alex och log.

“We have missed you too!” Sa Zayn.

“So what do you say, traditional movie-night?” Frågade Niall. Vi skrattade.

“I can´t. I have a date you know”. Sa Louis.

“It´s okay Lou, we´ll always have tomorrow”. Sa jag.

“Yes, but you´re going to have it so boring tonight without me”. Sa han och flinade. Vi skrattade. När vi var framme vid deras hus blev det ett stort kramkalas. Louis gick efter bara en liten stund och Niall och Zayn gick för att köpa pizza och godis. Alex och Liam satt i vardagsrummet medan jag och Harry gick in till hans rum. Vi lade oss på sängen och jag kysste honom passionerat. Jag flätade in mina fingrar i hans fluffiga hår och han höll om min midja. Allt var perfekt.

 

Alex perspektiv:

Liam tog min hand och vi satte oss i soffan. Jag kunde inte sluta stirra på honom, han var så vacker så perfekt. Jag kysste honom sakta och slängde armarna runt honom. Han avslutade kyssen och gick för att sätta på musik, jag hörde tonerna till Spice Girls Wannabe spelas. Jag och Sophie hade dansat till den låten sedan vi var fem. Jag ställde mig upp i soffan och började dansa och sjunga med. Två sekunder efter kom Sophie ut ur Harrys sovrum och dansade och sjöng. Liam och Harry stod och dansade lite i bakgrunden medan vi dansade vår barndomsdans och sjöng för full hals.

Yo I'll tell you what I want, what I really, really want
So tell me what you want, what you really, really want
I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha)
I wanna really, really, really wanna zigazig ah”

Vi slängde oss på golvet helt utmattade och vi hörde killarnas skratt. Sophie viskade i mitt öra att vi skulle sätta på ”Vill ha dig” och jag flinade och sprang till datorn och satte på den på hög volym. Som innan sjöng vi med och killarna såg ut som frågetecken.

”Swedish?” Frågade Harry och försökte överrösta musik. Jag bara nickade och flinade. De bara skrattade och kom och dansade med oss. Jag hörde dörren öppnas och in kom Zayn och Niall dansade.

”What is this, Swedish?” Frågade Niall. Zayn satte ner pizzakartongerna han bar och gick fram till Sophie och började dansa. Liam närmade sig mig och vickade lite extra på höfterna, jag kunde inte hålla mig för skratt och jag började bugga lite smått med honom. Vi stängde av musiken och satte oss framför tv:n och skickade runt pizza bitar till varandra. X-Factor var på så vi kollade lite på det.

”Hey Liam, isn´t that Danielle?” Frågade Zayn. Det blev tyst.

“Who´s Danielle?” Frågade jag. Jag märkte att alla kollade på Liam.

”Ehm, she´s my ex”. Sa han tyst.

”I´m way hotter than her!” Sa jag och log. Jag märkte att stämningen blev lite bättre.

”I don´t know about that, she´s a dancer!” Sa Harry och flinade.

“HEY!” Utbrast jag och blängde på honom lekfullt. Jag ställde mig upp och dansade lite smått. De busvisslade och jag flinade och skickade slängkyssar mot dem och satte mig ned.

”Oh, you have it in you”. Sa Harry.

“Thanks Harry”.

“I think you are great Alex”. Sa Liam och log mot mig.

”I know”. Sa jag och flinade. Vi kollade på det ett tag sen satte vi på en film och jag kröp upp i Liams famn. Vi hörde någon komma, Louis.

”Sophie and Alex. Was the date some kind of joke?” Utbrast Louis och såg arg ut.


Kapitel 21

Previous:

Spat låg inte alls långt ifrån London så vi var där ganska snabbt. Först fick vi alla en massage, jag bad att få en mycket, mycket lätt massage, även om jag inte bränt ryggen så var axlarna och armarna väldigt känsliga.

Efter massagen gick vi alla till bubbelpoolen och bara tog det lugnt. De tre dagarna gick snabbt och vi var tillbaka i London utvilade och fräscha. På kvällen skulle vi ut.


Mitt ansikte var normal färgat igen men inte armarna, så jag tog på mig shorts, ett spetslinne och en tunn kofta över. Alex var klar så vi gick över till Kayla och Tyra. De drog på klackarna och vi gick ner till närmsta klubb. Vi började dansa direkt och den första låten vi hörde var Run the world (girls) med Beyoncé. Vi började alla sjunga med och blev peppade. Det var mycket folk och alla dansade som galna. Det fanns många snygga killar också. Tyra var en riktig killmagnet så hon dansade med många killar. Kayla var likadan, fast hon var inte lika vild som Tyra. Hon kanske tänkte på Louis. Alex och jag började dansa med varsin kille, men jag visade tydligt att jag bara ville dansa. Inget annat. Efter ett tag gick vi vidare till en annan klubb, vi köpte en drink och svepte den snabbt innan vi gick ut till det stora dansgolvet. International love spelades och vi blev som innan riktigt peppade. Här var killarna mer klängiga, det började dansa en kille bakom mig, först dansade vi som vanligt och hade kul men sen hade han sina händer på mina lår och andades tungt i mitt öra. Han försökte vända på mig men jag stannade kvar i min position, han fortsatte igen och igen tillslut vände jag mig om, jag gjorde en Jenna Marbles, han stirrade på mig och trodde jag var dum i huvudet och mumlade något och gick iväg. Jag vände mig mot tjejerna och de gapskrattade. Jag skrattade med dem och dansade vi fyra tillsammans, inga killar ikväll. Det var tjej-kväll. Vi kom sen på idén att gå hem och dansa loss och ha kul bara vi fyra. Vi gick till Kayla och Tyras lägenhet, jag satte på musik på hög volym och vi började dansa. Vi shufflade, dansade disco-dans och all sort dans. Vid halv fyra tog vår energi slut och vi tog på oss pyjamasar och hämtade varsin Ben & Jerry i frysen och satte igång Sex and the city-maraton. Jag och Alex gick hem vid halv nio och däckade direkt i våra sängar.

Dagen därpå var det riktigt soligt ute så vi fyra åkte ner till stranden, jag hade dock på mig en solklänning hela tiden, jag ville inte riskera att bränna mig igen. Som jag tyvärr gör ganska lätt. Alex gjorde inte det, vilket jag alltid hade varit avundsjuk på. Vi låg där hela dagen, men plötsligt täcktes den klarblåa himlen av massa vita moln så vi gick till ett café och snackade om allt möjligt.

”So Kayla, how is it with Louis”? Frågade jag henne.

“Well, we have been texting, much. He´s a very cute guy. And very hot! When they come home we´re gonna go see a movie”. Sa hon och log brett.

“Ohh! Well he is very sexy”. Sa Tyra och log.

“How about you Tyra, haven´t seen Mr. Right?” Frågade Kayla.

“No, but I like being single. It´s more fun”. Svarade hon.

“But it´s nice to have someone to cuddle with”. Sa Alex.

“Yeah, you and Liam are great together”. Sa Tyra och flinade.

“And I have my Harry”. Sa jag och log drömmande. Alla log stort.

”What are we doing tonight”? Frågade jag.

“I´m going to meet an old classmate, sorry guys”. Sa Kayla.

“And I have a date”. Sa Tyra och vi alla kollade konstigt på henne.

”Why haven´t you said anything!?” Utbrast vi samtidigt.

“Don´t know. I can say he is very good-looking! Very!” Sa hon och flinade.

”Okey, good luck then, Miss-I-like-being-single”. Sa Alex och flinade.

“We are just going out, not a big deal. So Alex and Soph, what are you doing?”  Vi kollade på varandra och sen sa vi samtidigt.

“Movie-night!” Vi satt kvar en stund till innan vi gick hem. Jag bytte om till en svart långklänning och Alex hade shorts och en blus. Sen gick vi på spontan-bio. Det blev en komedi, vår favorit genre.

Dagen kom då killarna skulle komma hem. Alex och jag gjorde oss iordning för att möta dem på flygplatsen. Det var många tjejer, vi förmodade att de var fans. Vi stod utanför för att slippa trängas. Efter en stund såg jag Harry komma igenom samlingen av tjejer, han tittade på mig och log. Jag sprang fram till honom och hoppade upp i hans famn.