Kapitel 40

HAR UPPDATERAT VERSIONEN TILL DEN SLUTLGILTLIGA AV KAPITEL 40, SÅ LÄS IGEN!
Bara för att jag inte har skrivit på så längde kände jag mig tvungen att lägga upp något, men här får ni bara del 1 av kapitlet, får dela upp det i två så jag hinner skriva!
Previous:
På kvällen planerade vi tjejer, William hade vägrat hänga med så han skulle åka med killarna under dagen, vart vi skulle shoppa, vilka affärer vi ville till och allt sådant. Jag somnade med ett brett leende på läpparna.

Vi gick upp tidigt och åt frukost själva, sedan gick vi ut för att hitta de bästa affärerna New York hade att erbjuda. Vi gick till Forever 21, Victoria Secret, Macy´s och alla möjliga affärer. Vi satte oss lite senare på eftermiddagen utmattade på ett litet café och beställde varsin chai latte. Jag hade hittat massor av kläder, linnen, shorts, jeans, skor och smink. Philippa och Alex hade hittat minst lika mycket. Solen sken och det var cirka 15 grader, bra väder för shopping. Det var väldigt mycket folk, överallt. Det var det i London också, men här kryllade det av människor som var på väg åt olika håll. Vi hade åkt hem med första omgångens kassar till hotellet, denna runda skulle bli shopping åt killarna, se om vi hittade något. Jag hittade färgade chinos och randiga tröjor åt Lou, då skulle han bli glad. Jag köpte lite åt Harry med, Alex till Liam. Sen köpte Philippa skjortor och flugor till William, han var en sådan kille som klädde sig lite gubbigt, men var väldigt snygg i det. Egentligen var han väldigt olik killarna, men humor, det hade han. Det var nog därför han kom överrens med killarna så bra.

 

Klockan var halv elva och alla var tillbaka på hotellet, som gårkvällen samlades vi i mitt och Harrys rum. De berättade om sin spelning och alla galna fans, här var de extra galna, men jag kunde förstå dem, hur ofta skulle One Direction komma hit? Vi berättade endast lite kort om vår dag, de var inte speciellt intresserade av shopping. Vi satt sedan och pratade ett tag men sedan blev alla så trötta och tillslut var jag och Harry ensamma i rummet.

”So, did you have a nice day?”

”Yes, I had a lot of fun. I love New York!” Jag log.

”The fans here are crazy, but I can´t say I hate it when there´s hundreds of girls screaming after you”.

”I know you love the attention. Just remember that you have a girl who will always be there for you and will always cheer for you”. Han log.

”I will never forget that. Do you want to take a shower?” Han blinkade flörtigt.

”Do you remember the last time you asked that?”

”Yes, you said you were busy then, but now you aren´t”.

”Then what are we waiting for?” Han log glatt, vi gick in i duschen och jag vred på värmen, jag duschade så varmt att huden blev alldeles rödflammig efteråt.

Efter duschen lade vi oss i sängen, jag hade på mig några nya underkläder som jag köpt från Victoria Secret, Harry gillade dem väldigt mycket och vi låg och kysstes ett tag innan vi somnade, båda med ett leende på läpparna.

Ännu en dag i New York. Idag skulle killarna ha spelning och vi andra skulle bara ta det lugnt. William och Philippa skulle åka iväg själva så det var bara jag och Alex kvar. Vi bestämde oss för att åka in på ett spa och njuta. Vi fick helkroppsmassage och ansiktsbehandling, efteråt var vi helt mjuka i kroppen, men också ömma, min massör hade tryckt riktigt ordentligen i mina axlar. Vi åkte sedan och köpte massa sötsaker och gick till Alex och Liams hotellrum och lade upp allt på sängen och satte sedan på tv:n. Det fanns mycket att välja på så vi valde en romantisk film och pratade samtidigt om allt möjligt. Jag saknade våra sådana här stunder. Vi hade varit så mycket med killarna att vi hade glömt bort hur roligt vi två hade tillsammans. Men nu under de här två veckorna skulle vi få mycket tid till det eftersom killarna hade många spelningar och intervjuer. Jag längtade tills vi skulle till Los Angeles, där det var varmt och fanns fina stränder. Vi bestämde oss för att sova en liten stund innan vi skulle möta Philippa och William för middag.

 

Restaurangen vi skulle äta på var väldigt välbefolkad, så det var troligtvis god mat. Vi fick vårt bord och skulle beställa. Allt såg väldigt lockade ut på menyn men tillslut bestämde vi oss och beställde.

”Så, hur har er dag varit?” Frågade jag William och Philippa.

”Vi har haft det väldigt mysigt, vi handlade lite mat och sådant till en picknick i Central Park, sen har vi gått runt lite och sett på stadens se värdigheter”. Sa Philippa.

”Åh vad mysigt!” Alex log.

”Vad har ni haft för er idag då?” Undrade William.

”Vi åkte till ett spa, sen har vi ehm, kollat på film och pratat lite”. Jag nämnde inte att vi hade köpte massa sötsaker.

När vi ätit upp var klockan sju och killarna borde vara klara vid denna tiden. Jag ringde Zayn och frågade vart dem var, de hade inte åkt därifrån än men de var snart klara, vi bestämde för att ännu en kväll stanna inne på hotellet, de ville inte att fans skulle förstöra något om vi skulle ut. Visst älskade de deras fans, men det kunde ibland bli väldigt jobbigt att aldrig få vara ifred.  Vi begav oss hotellet och stannade först vid en affär och köpte lite godsaker att ha till kvällen. Jag borde kanske börja träna, så mycket mat och godis som jag har ätit under tiden jag hängt med killarna har jag nog aldrig ätit. Även om jag inte brydde mig så mycket om sådant egentligen så ville jag träna, det skadar ju aldrig att se bra ut och må bra inombords. Men ikväll skulle det ätas!

Vi tog på oss mjukiskläder och satte oss i mitt och Harrys rum, igen, och väntade på att killarna skulle komma. Jag passade på att prata lite med William.

”Så William, vad tycker du om killarna?”

”Jo dem är väldigt roliga, dem har en väldigt, underlig humor. Men dem är trevliga att hänga med”.

”Ja deras humor är ganska oslagbar. Men jag gillar det, man har aldrig tråkigt med dem!”

”Nej verkligen inte. Jo jag hörde från Philippa att ni hade glömt bort henne”. Jag rodnade lite.

”Eh, ja det gjorde vi väl. Men jag har haft väldigt mycket att tänka på nu. Men hon har inte precis tänkt på oss heller”. Han log.

”Sant. Men det var väldigt roligt att ni tänkte på henne. Förresten, kommer du ihåg förra året när du och hon kom till mig och min rumskompis och hängde?”

”Haha, ja. Det hade jag glömt bort. Åh vad nervös jag var då”. Jag rodnade ännu en gång, William var extremt snygg och jag hade tyckt det under hela ettan.

”Jasså, det visste jag inte. Jag och Vinh hade väldigt roligt med er, ni var väldigt roliga att hänga med. Sen blev det ju att jag och Philippa hängde mycket mer, hehe”.

”Hehe, tänk dig själv att du om du gick i ettan och skulle hem till två killar i trean”.

”Äh, vi är inte så farliga. Vinh tyckte om dig”. Jag log.

”Han var så söt, och rolig”. Han skrattade. Philippa och Alex hade varit väldigt inne i någon tv-serie som gick på tv men den slutade och de satte sig med oss, precis då kom killarna in och satte sig på golvet utmattade. De berättade om sin dag och vi våra, sen satt vi där och bara pratade. Jag var så glad, jag kollade på alla och insåg hur mycket de betydde för mig. Alla åtta.


Kapitel på G

Som rubriken lyder, jag har ett kapitel på gång. Har verkligen inte haft någon skrivarlust eller tid heller för den delen. Men jag håller på att skriva ett kapitel nu!